Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb hakee pelastajaa uudesta puoluesihteeristä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti analysoi puoluesihteeriä vaihtavan kokoomuksen tilaa.

”Kokoomuksen sisältäkin on alkanut kuulua yhä enemmän kritiikkiä hallituksen keskustavetoista maakuntapolitikointia kohtaan. Sote-uudistus muuttui maakuntauudistukseksi ja kokoomusta vietiin kuin litran mittaa. – – Juha Sipilä sai uhkailulla linjansa lävitse.”

”Monet sivistysporvarit ovat myös syvästi pettyneet hallituksen koulutus- ja korkeakoulupolitiikkaan. Leikkaukset ja etenkin niiden kohdistuminen herättävät tyrmistystä. – – Pelättävissä oleva kuntavaalien rökäletappio suurissa yliopistokaupungeissa saa kylmän hien monen kokoomuslaisen kuntapoliitikon pintaan.”

”Pelastaako uusi puoluesihteeri Alexander Stubbin puheenjohtajan paikan? Ainakin puoluesihteerin vaihdoksella on pystytty nyt hyvin kanavoimaan kokoomukseen kohdistuvaa kiinnostusta vaarattomampaan suuntaan.”

Aamulehden mukaan puoluesihteeriksi valittavan Janne Pesosen pitäisi yltää samanlaisiin vaalivoittoihin kuin Jyrki Kataista sparranneen Taru Tujusen.

”Valtiovarainministeripuolueen käy huonosti, jos kasvu- ja työllisyyskäppyrät eivät käänny nousuun. Se tosin ei ole kiinni yksin kokoomuksesta – toisin kuin puolueesta syntynyt ylimielinen ja rahapiirejä hännystelevä mielikuva.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat