Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kreml huomaa ristivedon turvallisuuspolitiikassa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti kummastelee keskustelua, jonka amerikkalaisten joukkojen kanssa toteutettavat sotilaalliset yhteisharjoitukset ovat herättäneet Suomessa.

”Erikoista on se, että jotkut vakavastikin otettavat poliittiset tahot ovat nostaneet esiin kysymyksen harjoitusten vaikutuksesta Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittiseen linjaan.”

”Esimerkiksi Sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen ulostulo asiassa on hämmentävä. Se kertoo joko pakottavasta tarpeesta tehdä kaikesta oppositiopolitiikkaa tai huonosta ulkopoliittisesta lukutaidosta, tai molemmista.”

Hämeen Sanomat paheksuu vasemmistopoliitikkojen esittämää kritiikkiä.

”Pahinta, mitä tilanteessa voi tehdä, on ruveta hakemaan provokaatiota ja ’vaarallisia viestejä’ sieltä, missä niitä ei ole.”

”Venäjällä herättää todennäköisesti eniten ihmetystä se, voiko Suomen poliittisessa johdossa olla näinkin paljon ristivetoa turvallisuuspolitiikassa. – – Jos vasen kätemme provosoituu siitä, mitä oikea tekee, ei ole ihme, jos venäläisetkin provosoituvat.”

”Ukrainan kriisi kiristi turvallisuuspoliittisen tilanteen Itämeren piirissä. – – Samaan aikaan Suomen puolustusvoimat on jatkanut kansainvälistä yhteistyötään valtiojohdon eli poliitikkojen linjaamalla tavalla. Tämä olisi hyvä muistaa – poliitikkojenkin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat