Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veikkaaja on puhunut

Vedonlyöjien kertoimet ja asiakkaat: Brexitiä ei tapahdu

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Juhannuksen alla Britanniassa järjestettävän kansanäänestyksen tulosta veikkaillaan muuallakin kuin Brysselissä. Vedonlyöntiyritysten kertoimista voi päätellä, että ne olettavat Britannian jäävän Euroopan unionin jäseneksi. Samoin katsovat veikkauksia tehneet: yli puolet veikanneista on pannut rahansa huonoista kertoimista huolimatta sille vaihtoehdolle, että Britannia ei eroa.

Arviota tukevat mielipidetiedustelut. The Telegraph -lehden koostama keskiarvo mielipidetiedusteluista kertoo, että eroa kannattavien ja sitä vastustavien osuudet lähestyivät toisiaan tammikuussa ja päätyivät tasoihin pari viikkoa sitten. Sen jälkeen niiden osuus on kasvanut, jotka haluavat Britannian pysyvän unionin jäsenenä.

Valuuttamarkkinoillakin veikkaillaan. Britannian punta on halventunut kuluvalla viikolla nopeasti suhteessa suuriin valuuttoihin. Tästä päätellen markkinavoimien usko Britannian jäsenyyden jatkumiseen on hieman heikompi kuin  muilla veikkaajilla.

Eroa selittänee se, että valuuttamarkkinoilla veikataan myös aikaa ennen äänestystä. Jos tulossa on tiukka kisa ja EU-jäsenyyden päätös saattaa häämöttää, jo äänestystä edeltävä epävarmuuden aika vahingoittaa Britannian taloutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat