Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskusta vie huomion pois Paavo Väyrysestä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

KALEVA kertoo keskustan startista presidentinvaaleihin. Aikainen liikkeellelähtö yllätti puolueväenkin.

”Seuraavat presidentinvaalit pidetään tammikuussa 2018, mutta jo viime tiistaina puolueen työvaliokunta linjasi, että keskustan ehdokas asetetaan tulevan kesäkuun puoluekokouksessa Seinäjoella. Ja heti torstaina puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matti Vanhanen ilmoittautui kisaan.”

”Aikainen liikkeellelähtö yllätti puolueväenkin. Ainakin muutamaa selitystä päätökselle voi hakea. Kun ehdokas valitaan normaaliaikataulun mukaisessa puoluekokouksessa, ei tarpeen ole enää vuonna 2017 kutsua koolle ylimääräistä kokousta vain ehdokaskysymystä ratkaisemaan. Puolue säästää merkittävästi rahaa ja järjestelyvaivaa.”

”Toinen ja tärkeämpi syy lienee se, että puolue torjuu nyt Paavo Väyrysen operointia Kansalaispuolueellaan. Väyrynen valituttanee itsensä tuonnempana puolueluomuksensa presidenttiehdokkaaksi.”

”Väyrysen uskottavuus keskustalaisena ehdokkaana hiipuu, jos Suomen keskustalla on oma ehdokas jo asetettuna. Mitä vähemmän aikaa ja huomiota Väyrynen saa, sen parempi keskustalle.”

”Kolmas syy voi olla se, että ikävien säästöpäätösuutisten keskellä ehdokaskeskustelu tarjoaa puolueväelle mielialaa nostattavan teeman.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat