Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vanhanen suojaa Sipilää ja torjuu Väyrystä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Etelä-Suomen Sanomat pitää Matti Vanhasen ilmoittautumista keskustan presidenttipeliin taitavana vetona.

”Juha Sipilä voi nyt keskittyä täydellä tarmolla pääministerin tehtävien hoitamiseen, kun hänen ei tarvitse enää vastata uteluihin presidenttiehdokkuudesta. Jos keskustasta ei olisi löytynyt varteenotettavaa ehdokasta, puheenjohtaja Sipilän olisi pitänyt uhrautua ehdokkaaksi.”

”Vanhasen ehdokkuus suojaa keskustaa ja Sipilää Paavo Väyryseltä, joka oli keskustan ehdokkaana edellisissä presidentinvaaleissa. Väyrynen on ilmoittanut tukevansa presidentti Sauli Niinistöä, mutta Väyrynen operoi Kansalaispuolueellaan ja aikoo todennäköisesti sen presidenttiehdokkaaksi. Väyrynen pyrkii esiintymään myös keskustalaisena ehdokkaana, mutta Vanhasen mukanaolo nakertaa Väyrysen uskottavuutta.”

Hämeen Sanomat ei usko, että Vanhanen voisi nousta presidentiksi asti.

”Jo pelkkä ehdokkuuskin olisi merkittävä saavutus. Se pitäisi Vanhasen pinnalla puolueessa ja valmiina uusiin tehtäviin.”

”Matti Vanhanen ei voi varsinaisesti kehua pääministerin glooriallaan. Hän johti suomalaista politiikkaa, kun tehtiin sarja päätöksiä, jotka romahduttivat julkisen talouden ja villiinnyttivät velkaantumisen. Nyt Sipilän hallitus yrittää paikata juuri niiden päätösten seurauksia.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat