Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paimenkirje kertoo kokoomuksen hädästä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mukaan kokoomusvaikuttajien kirje puheenjohtaja Alexander Stubbin työrauhan puolesta kääntyi tarkoitustaan vastaan.

”Spekulaatiot vain yltyivät: onko kokoomuksessa tosiaan hätä niin suuri, että puheenjohtajan puolesta pitää lähettää paimenkirje? – – Tukikirje tulkittiin varsinkin Stubbin toimintaan tyytymättömien kokoomuslaisten joukossa puheenjohtajakilpailun kieltämisenä ja vanhanaikaisena ylhäältäpäin ohjailuna.”

”Kiinnostavaa olisi tietää, mitä hallituskumppaneissa ajatellaan kokoomuksen tilanteesta. Hallitus on kovan edessä, uudistuksia olisi tultava, asioiden liikuttava eteenpäin. Uusiin isoihin epäonnistumisiin ei ole tässä poliittisessa ja taloudellisessa tilanteessa varaa. Kokoomuksen tilanne on muidenkin ongelma.”

Ilta-Sanomat pohtii, kuinka paljon Stubb tarvitsee tuen osoituksia.

”Kokoomus yrittää antaa ulospäin kuvan, ettei puolueella ole mitään hätää, mutta kulisseissa sillä on suuri hätä Stubbin poliittisen tuhkimotarinan jäämisestä lyhyeksi.”

”Kokoomuksen kannalta on kiusallista, että Stubbin pätkähallituksen ministereinä toimineet Jan Vapaavuori (kok) ja Carl Haglund (r) ovat peräjälkeen kertoneet kaikelle kansalle kokemuksiaan hallituksen kyvyttömyydestä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat