Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Digialvin alennus pantava pian toteen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalainen katsoo, että hallituksen pitää alentaa digialvia.

”Euroopan komissio linjasi toimenpidesuunnitelmassaan torstaina, että digitaalisten julkaisujen arvolisäveroa (alv) voidaan kansallisin päätöksin alentaa jo tänä vuonna. Nyt digitaalisen sanomalehden alv on 24 prosenttia ja paperisen 10 prosenttia. Korkea alv on hidastanut digilehtien sekä sähköisten kirjojen yleistymistä.”

”Sanomalehdet ja kotimainen televisio ovat joutuneet rajun kansainvälisen kilpailun kohteeksi mainosmarkkinoilla. Googlen ja Facebookin kaltaiset yhtiöt ovat kahmineet suuren palan mainosmarkkinoista. Ne eivät työllistä Suomessa eivätkä tee suomalaisille sisältöä vaan tarjoavat globaalia teknistä alustaa.”

Kaleva sanoo, että vaaleja ei ratkaista somessa, vaikka sosiaalinen media on tullut jäädäkseen.

”Kun entisaikaan oltiin äänestäjien kanssa tekemisissä kasvotusten tupailloissa ja väenkokouksissa, yhteydenpito samanmielisiin hoidetaan nyt kasvavassa määrin somessa.”

”Ainakaan vielä somesta ei ole muiden vaikutusväylien korvaajaksi. Liian suuri osa kansalaisista kun ei seuraa asioita sosiaalisessa mediassa. Tässä niin kuin monessa muussakin kansalaisten kiinnostuksen kohteet ovat eriytyneet.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat