Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lahtelaisilla on sanottavaa kaupunkibulevardeihin

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Etelä-Suomen Sanomia huolestuttaa Helsingin sisääntuloväylien muuttaminen kaupunkibulevardeiksi.

”Kaupunkibulevardien avulla Helsinki tavoittelee asukasmääränsä ja työpaikkojensa huomattavaa lisäämistä ekologisesti kestävällä tavalla. Uudistuksen uskotaan tuottavan myös synergiaetuja yritysten, laitosten ja ihmisten sijoittuessa tiiviisti toistensa tuntumaan.”

”Helsingin kaupunkisuunnittelijat uskovat rajoitusten johtavan siihen, että suurin osa matkalaisista vaihtaa ilomielin yksityisautot joukkoliikenteeseen, jolloin vältytään isoilta ruuhkilta. – – Vision toteutuminen edellyttäisi suurelta joukolta ihmisiä yhtä tai useampaa liikennevälineen vaihtoa, minkä monet saattavat kokea aivan liian hankalaksi.”

”Jos kaupunkibulevardit eivät vähennäkään yksityisautoilua, ruuhkat olisivat väistämättömiä. – – Tämä olisi takaisku kaikille niille suomalaisille, joille henkilöauto on edelleen kätevin, edullisin tai joissain tapauksissa myös ainoa vaihtoehto pääkaupunkiseudulla asioimiseen.”

”Helsinki ei voi yksipuolisesti tehdä ratkaisuja, jotka vaikeuttaisivat liikaa esimerkiksi lahtelaisen lapsiperheen vierailua Linnanmäelle tai kulttuurinälkäisen hollolalaispariskunnan visiittiä Kansallisteatterin iltanäytökseen. Laajakantoisessa asiassa on kuunneltava myös kehäykkösen ulkopuolista Suomea.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat