Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kokoomuksen kuohunta ei helpota hallituksen työtä

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Pohjalaisen mukaan kokoomuksen sisäinen kuohunta ei helpota hallituksen työtä aikana, jolloin vaikeita päätöksiä pitää viedä käytäntöön.

”Kokoomuksen kenttä ja yllättäen myös kansanedustajat näyttävät haluavan selkeää muutosta puolueen johtoon. Toivottavasti tämä ei tapahdu kokonaisuuden kustannuksella, sillä kaikkein vähiten Suomi kaipaa rampaa hallitusta.”

”Näkyvä kapina ei ole tavallista puolueessa, jonka kannatuskehitys on pysynyt kohtuullisen vakaana, joskin laskevana. Erityisen epätavallista kuohunta on siksi, että kokoomuksessa on vahvoja perinteitä kulloisenkin puheenjohtajan tukemiseen.”

”Nyt merkittävä osa kokoomuksen kansanedustajista on valmis syrjäyttämään istuvan puheenjohtajan, valtiovarainministeri Alexander Stubbin ja korvaamaan hänet ykköshaastajalla Petteri Orpolla.”

”Kokoomuksen kansanedustajista Orpoa tukee tuoreimman selvityksen mukaan 13 edustajaa ja Stubbia vain viisi. Kokoomuksen eduskuntaryhmässä on 37 edustajaa (HS 5.5.).”

”Stubb on ottanut haasteen vastaan ja kiertää kenttää kovalla tahdilla. On luultavaa, että kisa jättää särön Stubbin ja haastaja-Orpon väleihin. Siitä voi olla haittaa, jos jompikumpi voittaa puheenjohtajavaalin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat