Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laura Rädyn nopeat liikkeet

Kokoomuksen keskeinen sote-poliitikko on kasvuhaluiselle terveyspalveluyritykselle hyvä rekrytointi. Asetelmaan kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Laura Räty (kok) on tottunut urallaan nopeisiin käänteisiin. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa helsinkiläinen kunnallispoliitikko ehdittiin jo julistaa valituksi, kunnes tarkastuslaskenta pudotti hänet varasijalle. Saman vuoden syksyllä hän nousi Helsingin sosiaali- ja terveystoimesta vastaavaksi apulaiskaupunginjohtajaksi. Vuonna 2014 Räty siirtyi vuoden ajaksi hallitukseen sosiaali- ja terveysministeriksi.

Eilen kuultiin, että Rädystä tulee liiketoimintajohtaja Terveystaloon. Vaikka Räty on koulutukseltaan lääkäri, sijoittajien omistama terveyspalveluyritys todennäköisesti halusi käyttöönsä myös hänen poliittisen kokemuksensa. Yritysten toiveet sote-uudistuksen vaikutuksista ovat korkealla.

Rekrytointi on ymmärrettävä sekä sijoittajien omistaman Terveystalon että Rädyn itsensä kannalta. Asetelmaan on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota.

Räty on kokoomuksen keskeinen sote-poliitikko. Terveystalon liiketoimintanäkymiin taas vaikuttavat keskeisesti terveydenhuollon palvelutuotannon muutokset, joita kokoomus on vahvasti ajanut. Helsinki on suurimpana kaupunkina aina houkutteleva markkina kasvuhaluisille yrityksille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat