Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Some-ilmiö Saimaalta

Pullervo on Suomen seuratuin norppa.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Toisinaan väitetään, ettei oikein mikään enää kerää suomalaisia yhteisten ruutukokemusten ääreen. Tosin tällä viikolla on saatu toistakin todistusta. Leijonat ja norpat kiinnostavat kansaa.

Suomen jääkiekkojoukkueen Kanada-pelin keskikatsojamäärä tiistai-iltana oli MTV:n mukaan 1,95 miljoonaa. Jossain vaiheessa iltaa ottelua katseli kaikkiaan 2,85 miljoonaa suomalaista.

Mutta hyvin vetää myös Pullervo. Se on norppa Saimaalta.

Pullervo on koukuttanut suomalaiset katsomaan ympäristöjärjestö WWF:n Saimaan rantakivelle toukokuun ajaksi asettaman livekameran kuvaa. Norppalive-nimellä kulkevaa suoraa lähetystä on katsottu yli miljoona kertaa ja liki 500 000 tuntia. Se on varsin paljon aution rannan tuijottelua. Tosin aina silloin tällöin Pullervo köllöttelee kivellä.

Norppa-tv:llä Suomen WWF saa huomiota uhanalaiselle saimaannorpalle. Samalla Pullervo on oiva esimerkki mediailmiöstä, jota voi kutsua nimellä slow tv.

Hitaan television uranuurtajia ovat norjalaiset, jotka ovat innolla seuranneet Norjan television suoria lähetyksiä muun muassa lintulaudalta. Suomessa trendin ytimessä on some-norppa. Toivottavasti huomiosta ei tule Pullervon kirousta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat