Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Syrjäytyminen on yhä suurin turvallisuusuhka

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat pitää hallituksen torstaina julkistamaa sisäisen turvallisuuden selontekoa tarpeellisena.

”Hallitusohjelmassa Suomen halutaan olevan maailman turvallisin maa asua, yrittää ja tehdä työtä. Kansainvälisillä mittareilla näin pitkälti onkin. Pahassa maailmassa hyvän olon tunteeseen ei voi silti tuudittautua.”

”Suomi on saanut esimakua hybridi- ja kyberuhkista. Perinteinen ja verkon kautta tapahtuva, kansainvälinen ja järjestäytynyt rikollisuus ei ole tyystin vierasta täälläkään. – – Selonteossa muistutetaan aiheellisesti, että viranomaistoiminnan rinnalle voi syntyä oman käden oikeuteen perustuvaa toimintaa, joka heikentää yhteiskuntarauhaa.”

”Suomalaiset luottavat edelleen vankasti viranomaisiin. Luottamus säilyy parhaiten, kun turvallisuusviranomaisten resursseista pidetään huoli.”

Etelä-Suomen Sanomien mukaan digiteknologian hyödyntämisessä ja viranomaisten yhteistyön tiivistämisessä on paljon käyttämätöntä potentiaalia.

”Muistettava on sekin, että vakavimmin sisäistä turvallisuuttamme uhkaavat edelleen omien kansalaistemme syrjäytyminen ja siitä kumpuavat lieveilmiöt, minkä vuoksi myös työttömyyden torjunta on tärkeässä roolissa, kun puhutaan turvallisuuden vaalimisesta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat