Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallitus valmistautuu kaivoksen sulkemiseen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti: ”Talvivaaran tarinaa kannattaa analysoida huolellisesti. Siitä voidaan toivottavasti oppia jotakin. Tärkeintä on nyt ympäristötuhojen estäminen ja korjaaminen. Veronmaksajat tulisi myös vapauttaa Talvivaaran taakasta niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista.”

Kaleva: ”Kainuun maakunnalle kaivostoiminnan loppuminen on kova isku.”

”Hallituksen lupaus rakennemuutostuesta on laiha lohtu. Satoja työpaikkoja ei valtion rahalla kyetä korvaamaan. Apu tulee vain sitä kautta, että alueelle saadaan yksityisiä sijoituksia. Valtio voi helpottaa niiden tuloa, mutta menetyksen korvaaminen vie vuosia.”

Ilkka: ”Terrafamen pääluottamusmiehen kommentit kertovat lujasta uskosta kaivoksen tulevaisuuteen. Pääluottamusmies uskoo tuotantomäärien nousevan vuoden loppuun mennessä niin ylös, että kaivosta on hankala sulkea. Kainuulaiset eivät aio luovuttaa.”

Ilta-Sanomat: ”Tulevaisuudenuskoa tarvitaan nyt kaikkein eniten. Uskoa siihen, etteivät yksittäiset huonot uutiset todista, että Suomessa ei osattaisi tehdä asioita oikein. Suurinta tuhlausta on, jos synkistelemme itsellemme lisää huonoja aikoja juuri silloin kun alkaa näyttää paremmalta.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat