Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ryminällä aloittanut hallitus on aallonpohjassa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva arvioi, että sunnuntaina yksivuotispäiväänsä viettävä Suomen hallitus joutuu juomaan kakkukahvit vaisuissa tunnelmissa.

”Kansalaisten tyytyväisyydestä hallituksen tähänastiseen toimintaan on sulanut yli kolmannes vuodessa.”

Lehden teettämän mielipidemittauksen mukaan vain 36 prosenttia kansalaisista on edes jokseenkin tyytyväinen hallituksen tähänastiseen toimintaan.

”Hallituksen alku oli lupaava. Elinkeinoelämässä kannuksensa hankkinut pääministeri Sipilä toi mukanaan uudenlaisen johtamisen tavan. Varsin pian hän joutui kuitenkin toteamaan vanhojen toimintatapojen olevan syvällä poliittisessa järjestelmässä ja uudentyyppisen johtamisen vähintäänkin vaikeaksi.”

”Mikäli hallituspuolueiden kannatus laskee vielä, houkutus poimia poliittisia irtopisteitä ja tehdä irtiottoja voi kasvaa.”

Ilta-Sanomat: ”Muutaman viime kesän lämpimän kuukauden jälkeen moni hallituksen hanke yllättäen hyytyi. Yhteiskuntasopimus polki aina vain paikallaan ja kompromissi seurasi toistaan.”

”Tälläkin viikolla olemme lukeneet uutisia, jotka kertovat, että Suomen taloudessa riittää yhä tekemistä. On paha juttu, jos ryminällä aloittanut hallitus menettää tahtonsa ja lamautuu.”  

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat