Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clinton iski arkaan paikkaan

Trump ei ole uskottava ulkopolitiikassa, josta hän on presidentinvaalikampanjassa esittänyt monet pelottavimmista ajatuksistaan.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat
Aaron Bernstein / Reuters
Hillary Clinton
Hillary Clinton Kuva: Aaron Bernstein / Reuters

Yhdysvaltain presidentinvaalien loppusuoralla äänestäjien talouteen ja hyvinvointiin vaikuttavat teemat todennäköisesti nousevat taas kärkeen, mutta tällä kertaa lyödään kovaa myös ulkopolitiikalla.

Monet republikaanien ehdokkaaksi nousevan Donald Trumpin kaikkein hämmentävimmistä ja pelottavimmista aloitteista liittyvät Yhdysvaltain toimintaan maailmalla. Demokraattien tuleva ehdokas Hillary Clinton ryhtyi torstaina täysimittaiseen vastahyökkäykseen.

Donald Trumpin haltuun ei ikinä pitäisi antaa ydinasekoodeja, Clinton sanoi vaalitilaisuudessa. Hän puhui Kaliforniassa, joka on suurin osavaltio viimeisellä esivaalikierroksella ensi tiistaina.

Ehdokkaista ei enää ole epäselvyyttä, mutta Clinton hakee lisävoimaa kampanjaansa.

Ydinasekoodien antaminen Trumpin käsiin on aidosti pelottava ajatus. Lähes yhtä huolestuttavia ovat hänen ilmoituksensa muslimien maanmuuton kieltämisestä, Meksikon vastaisen rajan uudesta aitaamisesta sekä muutoksista suhteissa liittolaisiin Aasiassa ja Euroopassa.

Clinton yksilöi puheessaan Trumpin vastuuttomuuden ja tietämättömyyden. Sitä ei kuitenkaan voi tietää, kuuntelivatko Trumpin kannattajat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat