Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naiseudesta voi olla Clintonille etua tai haittaa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Iltalehti luonnehtii Yhdysvalloissa demokraattien presidenttiehdokkaaksi nousevaa Hillary Clintonia vahvaksi mutta empaattiseksi matriarkaksi, joka erottuu aggressiivisesta Donald Trumpista.

”Sukupuoli voi olla Hillary Clintonin vahvuus, mutta se on myös stigma, perinteisessä mielessä. Poliitikkonaista arvioidaan herkästi sekä luonteen että maun perusteella.”

”Hillary Clintonin tyylirikkoja on verrattu tyyli-ikoni Michelle Obamaan, joka kelpaa Voguen kanteen. Pukeutumisprofiilin nosto on silti pahasta. Eriarvoisuudesta ei sovi puhua Armanin jakussa, jonka New York Post tietää 11 000 euron arvoiseksi.”

Kaleva uskoo, että ehdokkaiden sukupuolella voi olla merkitystä vaalien lopputuloksen kannalta, mutta sukupuoli voi vaikuttaa kumpaan suuntaan tahansa.

”Trump voi kerätä demokraattien äijä-ääniä kun taas Clinton republikaanien naisääniä.”

Keskisuomalainen ennustaa, että vaalitaistelussa alkaa nyt loanheitto, jossa vastapuolesta kaivetaan esiin kaikki kielteinen.

”On nurinkurista, että Clintonin kokemus sisä- ja ulkopolitiikassa on samalla hänen heikkoutensa, kun vastassa on arvaamaton ja populistinen Trump.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat