Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb pyyhki jo kyyneleet

Kokoomusjohdon ja hallituksen jättävää Alexander Stubbia ei kannattaisi jättää rivikansanedustajaksi.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kokoomuksen puheenjohtajan paikan ja samalla myös Juha Sipilän (kesk) hallituksen jättävällä Alexander Stubbilla olisi varmasti ollut jo aiemmin käyttöä kaikelle sille selkään taputtelulle, jota hän on viime päivinä saanut työstään puoluejohdossa.

Kehuja Stubb saa myös keskiviikon väistöliikkeestään.

Stubb ilmoitti, ettei osallistu kokoomuksen salkunkierrätykseen, vaikka uusi puheenjohtaja ja valtiovarainministeri Petteri Orpo tarjosi ulkomaankauppa- ja kehitysministerin salkkua. Nyt tehtävässä on Lenita Toivakka, joka voi jäädä ministerikierrätyksessä salkutta. Se ei olisi yllätys. Toivakan saama julkisuus hänen perheensä verosuunnittelun vuoksi on ollut kokoomukselle taakka.

Stubbille oli tarjolla myös eduskunnan varapuhemiehen tehtävä, mutta siitäkin hän kieltäytyi.

Ihan rivikansanedustajaksi Stubbin ei soisi jäävän, vaikka hän vetäisikin nyt hetken henkeä. Stubb on kovakuntoinen peluri ja vahvan brändin poliitikko.

Kokoomuksen kannattaa miettiä, miten välttää Sdp:n virheet. Syystä tai toisesta demarit ovat katsoneet, että heillä on ollut varaa jättää Jutta Urpilaisen poliittinen pääoma hyödyntämättä. Saman tekeminen Stubbille olisi ylimielistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat