Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhden miehen trollitehdas

Porttikielto The Washington Post -lehdelle on osa Donald Trumpin toimintatapoja. Hän ottaa itselleen oikeuden sekä keksiä omat faktansa että irtisanoutua niistä.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Suhteutettuna Donald Trumpin muihin tekemisiin se, että hän antaa maailman arvostetuimpiin tiedostusvälineisiin kuuluvalle The Washington Post -lehdelle porttikiellon vaalitilaisuuksiinsa, on melko pieni tapahtuma. Kyse on kuitenkin Trumpin toimintatavoista, joilla on merkitystä sekä Yhdysvalloissa että maailmalla.

Syynä porttikieltoon on, että lehti raportoi Trumpin tv-haastattelusta, jossa hän vihjaili raskaasti presidentti Barack Obaman, muka omista hämäräperäisistä syistään, suojelevan terroristeja kommentoidessaan Orlandon sunnuntaista joukkoampumista homoklubilla.

Aiemmin Trump on tukenut väitteitä, joiden mukaan Obama on muslimi.

The Washington Post on hyvässä seurassa Trumpin mustalla listalla. Lehti pääsi joukkoon siteeraamalla ja tulkitsemalla Trumpin puheita oikein.

Vihjailulle presidentin piilevistä motiiveista Orlanon verilöylyssä on vaikea löytää muuta tulkintaa kuin pyrkimys kytkeä Obama terrorismiin. Trump kuitenkin ottaa itselleen oikeuden sekä keksiä omat faktansa että irtisanoutua niistä.

Toiminta saattaa herättää jonkin verran ihailuakin. Trump tekee yksin sen, mihin Venäjällä tarvitaan kokonainen trollitehdas.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat