Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliitikot haluavat vahvan Yleisradion

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalaisen mukaan Arto Satosen (kok) työryhmä sementoi Yleisradion mahtiaseman suomalaisessa yhteiskunnassa ja kansalaisten maksaman Yle-veron korkean tason.

”Satosen työryhmältä odotettiin sanomalehdistössä paljon, mutta lopputulos on jokseenkin merkityksetön. Se ei anna yhtään valoa vaikeassa tilanteessa olevalle toimialalle.”

”Satosen työryhmän raportti osoittaa, että poliitikot haluavat pitää oman tiedotusvälineensä. Yle myös liehittelee poliitikkoja runsaalla näkyvyydellä ohjelmissa, joten symbioosi on olemassa. Kumpi on isäntä ja kumpi renki, on epäselvää.”

Kalevan mukaan poliitikot haluavat Yleisradion tiukempaan otteeseen.

”Esityksen vakuutettiin kuitenkin tarkoittavan, ettei hallintoneuvosto vastedeskään päättäisi journalismista tai ohjelmista, vaan ohjaus ja valvonta koskisi enemmänkin strategiaa.”

”Muutos on yllättävä siinä mielessä, että muissa valtionyhtiöissä päätöksentekoon puuttuvat poliittiset hallintoneuvostot koettiin jo vuosia sitten lähinnä taakaksi ja ne lakkautettiin. Strategiasta päättäminen ja ohjauskin jättävät hallintoneuvostolle epäsuoran mahdollisuuden vaikuttaa Ylen uutis- ja ohjelmatarjontaan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat