Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Brexit pakottaa EU:n muuttumaan

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Savon Sanomat: ”Kansalaisia on kuunneltava paremmin. Etenkin EU-kriittisiin äänenpainoihin on opeteltava suhtautumaan toisin kuin tähän saakka. Niitä ei sovi ohittaa, ei halveksia, ei vähätellä.”

Turun Sanomat: ”Unionin on keskityttävä ydintehtäviinsä. EU-vihamielisille ei silti pidä antaa periksi, vaan unioni on rakennettava uudelleen vakaalle pohjalle. Keskenään kilpailevat kansallisvaltiot eivät ole vastaus Euroopan ongelmiin.”

Kaleva: ”EU:n yhteistyön syventäminen olisi tässä vaiheessa lähinnä myrkkypilleri. Ehkä nyt on otettava askelia päinvastaiseen suuntaan – esimerkiksi palautettava päätäntävaltaa jäsenvaltioille asioissa, joilla on Euroopan yhtenäisyyden kannalta marginaalinen merkitys mutta jotka unionin kansalaiset kokevat vastenmielisenä ylhäältä tulevana sääntelynä.”

Keskisuomalainen: ”Suomi pysyy EU:ssa, koska meille unioni on myös turvallisuuspoliittinen ratkaisu. Jos emme olisi EU:ssa, meidän tulisi olla Natossa.”

”Kritiikki euroa kohtaan voi sen sijaan Suomessakin kiihtyä lähivuosina. Jos meillä olisi oma raha, vaikeaa kilpailukykysopimuskuviota ei olisi tarvittu. Maan taloutta olisi virkistetty devalvaatiolla. Se olisi parantanut heti kilpailukykyä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat