Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelimaailma tuli kaduille

Hyvällä idealla voi kännykkämaailmassa ansaita omaisuuksia.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Peliyhtiö Nintendon uusin Pokémon Go -kännykkäpeli ja sen huima suosio kertovat paljon nykyajan taloudesta ja sen mahdollisuuksista. Pelin julkaisun jälkeen yhtiön osakkeen hinta on kallistunut merkittävästi ja pelaajat ovat jääneet koukkuun.

Pelissä jahdataan kännykän paikannus- ja kamerateknologian avulla oikeaan ympäristöön sijoitettuja Pokémon-virtuaalihahmoja. Pelaaja kerää olioita ja kouluttaa niitä mahdollisimman vahvoiksi.

Pelaaminen on näkynyt katukuvassa esimerkiksi Yhdysvalloissa, missä peli on jo julkaistu. Pelaajat kun hortoilevat eri paikoissa jahdatessaan virtuaalihahmoja. Myös kekseliäät roistot ovat käyttäneet peliä hyödyksi ja ryöstäneet olioiden perässä juoksevia pelaajia. Moni on saanut kolhuja, kun on kulkiessaan keskittynyt liiaksi peliin.

Peliä ei tuotu Suomeen ensimmäisenä, mutta moni suomalainen Pokémon-fani on ladannut pelin kiertoteitse. Keskiviikkona pelin suomalaisissa Facebook-ryhmissä oli jo tuhansia jäseniä.

Peli on muistutus siitä, että hyvällä idealla voi kännykkämaailmassa ansaita omaisuuksia. Enää tuotteen kehitystä ja valmistusta varten ei tarvitse perustaa kallista tehdasta. Menestykseen riittää kärjistettynä hyvä idea ja tietokone.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat