Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Edessä voi olla historiallinen muutos

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Savon Sanomat kirjoittaa, että Donald Trumpin syrjäyttäminen republikaanien puoluekokouksessa Yhdysvalloissa hajottaisi puolueen.

”Puolueen presidenttiehdokkaaksi nimetään esivaalien ylivoimainen voittaja Donald Trump huolimatta puoluejohdon vastustuksesta.”

”Kokouksen alla kokoontunut sääntökomitea hylkäsi selvällä äänten enemmistöllä esityksen, että valitsijamiehille olisi annettu vapaat kädet äänestettäessä presidenttiehdokkaasta. Sääntömuutos olisi ainoa keino, jolla Trump voitaisiin syrjäyttää. Teoriassa muutos voitaisiin vielä hyväksyä itse puoluekokouksessa, mutta se on erittäin epätodennäköistä.”

”Trumpin suhmurointi syrjään hajottaisi republikaanisen puolueen. Se vaara on olemassa siitä huolimatta, että Trump odotetusti huudetaan ehdokkaaksi myöhemmin tällä viikolla.”

”Jos Trump häviää vaalit demokraattien ehdokkaaksi runsaan viikon kuluttua valittavalle Hillary Clintonille, edessä on perusteellinen poliittinen pyykinpesu. Jos Trump taas voittaa, ei siitä huolimatta ole varmaa, että se yhdistäisi republikaanit.”

”Edessä voi kummassakin tapauksessa olla puolueen jakautuminen kahtia, mikä muuttaisi Yhdysvaltojen poliittista järjestelmää historiallisella tavalla.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat