Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvästit puhelinluetteloille

Kaikkea ei voi nettikään korvata.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kulutuskäyttäytymisen muuttumisesta ei kerro yksin se, mitä uusia tuotteita ja palveluita markkinoille tulee. Omaa tarinaansa kertovat myös tuotteet, jotka poistuvat markkinoilta.

Monikaan ei esimerkiksi pidä kotonaan enää cd-levyjä tai dvd-elokuvia, vaan musiikkia kuunnellaan ja elokuvia katsotaan niin sanottuna suoratoistopalveluna tietoverkon avulla.

Tuotteiden sähköistyminen koskee myös kirjoja. Kirjahyllyihin on tullut tilaa, kun kirjoja voi tilata kotisohvalle milloin tahansa sähköisesti vain muutamassa sekunnissa. Samalla valtavasta määrästä levyjä ja kirjoja on tullut tavaraa, jolla ei ole lähes mitään jälleenmyyntiarvoa.

Kaatopaikoille on heitetty myös esimerkiksi puhelinkopit, lankapuhelimet, faksit ja pöytätietokoneet.

Nostalgikoille huono uutinen on ollut sekin, ettei tämän vuoden jälkeen enää paineta paperisia puhelinluetteloja. Kysynnän puute päätti puhelinluetteloiden 130 vuotta kestäneen aikakauden.

Sähköiset tuotteet ja palvelut ovat helpottaneet elämäämme. Silti silloin tällöin on tarpeen avata ihan perinteinen kirja ja sytyttää takkatuli. Kaikkea ei nettikään voi korvata.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat