Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpin Amerikka-linja pitää pintansa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkka on pohtinut republikaanien presidenttiehdokkaaksi valitun Donald Trumpin julistusta, jonka mukaan poliittisen korrektiuden aika on ohi.

”Korrektius näyttää tarkoittavan Trumpin sanastossa sivistynyttä vuoropuhelua, perusteltuja näkemyksiä ja poliittista diplomatiaa.”

”Trumpin johtamassa Yhdysvalloissa vannotaan amerikanismin eikä globalismin nimeen. Amerikka on kaikessa etusijalla. (– –) Trumpin tavoitteet on ripustettu tukevasti ilmaan. Nähtäväksi jää, kuinka kauan hänen retoriikkansa puree äänestäjiin.”

Hämeen Sanomien mukaan Trumpin ehdokkuudessa riittää pohtimista.

”Ensimmäisessä linjapuheessaan presidenttiehdokkaana Trump todisti, että häneen voi luottaa ainakin yhdessä asiassa: tyyli kestää aina hamaan loppuun asti.”

”Asiallisuus, maltti, asioiden monimutkaisuuden tajuaminen ja kaikkinainen ymmärrys loistavat poissaolollaan. Sen tilalla ovat räväkkyyden kaapuun puetut äärimmäiset yksinkertaistukset, vastustajien mustamaalaus ja vainoharhaisuutta tavoitteleva suvaitsemattomuus.”

”Amerikka-keskeisyys on ja pysyy Trumpin linjana. Sen mukana hän myös joko kaatuu tai siirtyy Valkoisen talon seuraavaksi isännäksi. Molemmat vaihtoehdot ovat yhtä todennäköisiä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat