Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministeriksi ilman otsikkoja

Ministerin vaihdos osuu hetkeen, jolloin kaksissa eduskuntavaaleissa hyvin menestynyt puolue on pudonnut kannatuskyselyissä kuudennelle sijalle.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps) perusteli päätöstään jättää ministerin tehtävät perhesyillä. Vaihdos osuu kuitenkin hetkeen, jolloin kaksissa eduskuntavaaleissa hyvin menestynyt puolue on pudonnut kannatuskyselyissä kuudennelle sijalle vasemmistoliiton ja Rkp:n väliin.

Siksi kansanedustaja Pirkko Mattilan nostamiselle uudeksi ministeriksi on muitakin perusteluja kuin se, että hän tuntee hallinnonalaa ja todennäköisesti selviytyy tehtävästään.

Kun perussuomalaisten suosio oli nousussa, kaikki julkisuus oli tervetullutta. Räväkät lausunnot ja huonosti harkitut tempaukset vahvistivat protestikanavaa hakevien mielikuvaa epäsovinnaisesta ja pelisäännöt muuttavasta puolueesta.

Mattila ei ole paistatellut julkisuudessa vaan on keskittynyt kansanedustajan arkiseen työhön. Häntä tarvittiin hallintovaliokunnan puheenjohtajaksi, kun Jussi Halla-aho joutui pois tehtävästä. Mattila oli mukana listalla, jolta eduskunnan puhemies ja uudet ministerit valittiin vaalien jälkeen. Mattilan kuvataan nauttivan arvostusta yli puoluerajojen, eikä hän ole uhmannut puolueensa johtoa.

Valinta kertoo, millaisen kuvan perussuomalaiset haluaa antaa itsestään vaalikauden puolivälin lähestyessä.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat