Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kruunusiltoja tarvitaan

Helsingillä ei ole oikeastaan muuta vaihtoehtoa kuin rakentaa Kruunusillat.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Helsinki näyttää lintuperspektiivistä repaleiselta kaupungilta. Kaupungin alueella on paljon kiemuraista rantaa ja runsaasti saaria. Helsinki voi myydä rakennuttajille maa-alueita, joille voi rakentaa kerrostaloja merinäköaloilla. Mutta jos näin tekee, kaupungin pitää tuntea vastuunsa asuntojen ostajia kohtaan. Kulku uusille asuntoalueille ja niiltä pois on turvattava.

Helsingin kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina kantakaupungin ja Laajasalon yhdistävien Kruunusiltojen ja hankkeen raitiotieyhteyden rakentamisen.

Kruunuvuorenrannan asuntoalueen suunnittelu meni hassussa järjestyksessä. Ensiksi päätettiin alueen tyhjentämisestä, puhdistamisesta ja rakentamisesta. Osa alueesta on jo valmis, osa valmistuu lähivuosina. Vasta nyt päätetään niistä väylistä, joita myöten alueelle pääsee.

Laajasalon väkimäärä kasvaa reippaasti Kruunuvuorenrannan asuttamisen seurauksena. Saarelta pääsee pois yhtä kapeaa siltaa pitkin. Tämä väylä vie uuteen pullonkaulaan Herttoniemessä. Metron kuljetuskapasiteetti uhkaa loppua.

Helsingillä ei oikeastaan ole enää muuta vaihtoehtoa kuin avata uusi reitti ja rakentaa Kruunusillat.

Toivottavasti ratkaisu menee läpi kaupunginvaltuustossakin.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat