Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinteen suosio puhuttaa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Aamulehti kirjoittaa Sdp:n paikallisvaikuttajille suunnatun kyselyn kertoneen, että 45 prosenttia vastanneista piti Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinnettä ykkössuosikkinaan puolueen puheenjohtajaksi.

”Ainakin siinä Sdp:n vaikuttajat ovat oikeassa, ettei puoluejohtajan vaihtaminen tiuhaan tahtiin anna puolueesta kovin vakuuttavaa kuvaa ulkopuolisille. Lännen Median kyselyssä (AL 26.8.) mahdolliset haastajat jäivät kauas Antti Rinteen taakse.”

”Istuvan puheenjohtajan odottaisi toki yltävän paljon komeampaan tulokseen. Nyt jäi tilaa vaikutelmalle, että Rinnettä kannatetaan paremman puutteessa.”

”Kuhinan taustalla vaikuttanee sekin, etteivät kaikki demarit ole toipuneet Urpilaisen syrjäyttämisestä.”

Turun Sanomat kirjoittaa kotimaisten artistien keikkojen lisääntyneen koko maassa edellisvuodesta. ”Teoston tuoreiden tilastojen mukaan Suomessa soitettiin viime vuonna yli 60 000 keikkaa yli 51 000:ssa eri tapahtumassa. Määrä kasvoi koko maassa edellisvuodesta.”

”Tarjonnan jatkuva kasvu ei johdu niinkään kysynnän lisääntymisestä kuin äänitealan pitkään jatkuneesta murroksesta. Kun levyjen tekeminen ei kannata, artistien on pakko kiertää kiivaampaan tahtiin. Teoston mukaan nyt ollaan tilanteessa, jossa musiikista on ylitarjontaa.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat