Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työllisyys ratkaisee hallituksen onnistumisen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Keskisuomalaisen mukaan hallituksen ensi vuoden budjettiehdotuksen julkistamistilaisuus paljasti ikävästi erään tavoitteen murentumisen.

”Juha Sipilän (kesk) johtaman hallituksen päämäärä on ollut taittaa velkaantuminen tällä vaalikaudella eli vuoteen 2019 mennessä.”

”Torstai-iltana pääministeri Sipilä näytti lukuja, joiden mukaan velaksi eläminen loppuu vasta vuonna 2021 eli seuraavan hallituksen kauden puolivälissä. Ja silloinkin vain, jos kaikki menee hyvin ja työllisyysaste saadaan nousemaan 72 prosenttiin, sote- ja tehostustoimet onnistuvat ja maamme taloudessa on kasvua.”

"Vielä huhtikuussa Sipilä sanoi, että velaksi eläminen loppuu vuoteen 2019 mennessä. Ehdoksi hän asetti silloinkin työllisyysasteen nousun nykyisestä runsaasta 68 prosentista 72 prosenttiin.”

”Hallitus tavoittelee nyt työllistämistoimillaan sitä, että 10 000 ihmistä löytäisi työpaikan. Tavoitetta vauhditetaan työttömien aktivoinnilla ja työllistymisen kynnystä alentavilla keinoilla. 10 000 työpaikkaa on aika vaatimaton tavoite, mutta parempi kuin ei mitään.”

”Lopulta on niin, että työllisyys- ja työttömyysaste ratkaisevat, milloin maan velkaantuminen päättyy. Työ luo kansantuloa sekä vähentää valtion ja kuntien menoja. Siksi hallitusta mitataan lopulta onnistumisessaan työllisyyden kautta.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat