Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paatero teki virkaveljilleen karhunpalveluksen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Ilkan mielestä entisen poliisiylijohtajan Mikko Paateron lausunnot turvapaikanhakijoiden järjestäytymisestä ovat herättäneet ristiriitaisen tilanteen siitä, kuka puhuu totta.

”Paatero sanoi uskovansa, että Suomessa toimivat rikollisjärjestöt rekrytoivat turvapaikanhakijoita riveihinsä ja erityisen uhkan muodostavat kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet.”

”Lausunto on omiaan heikentämään luottamusta viranomaisiin, jotka puhuvat päinvastaista. Syntyy herkästi oletus, että entisenä johtajana Paaterolla on jotain sellaista tietoa, mitä ei voinut virassa sanoa, mutta nyt voi.”

”Todellinen syy saattaa olla inhimillisempi. Ilman lausuntoja, kukaan ei tietäisi Paateron vastailmestyneestä kirjasta mitään.”

”Entisenä poliisina Paatero tekee karhunpalveluksen virkaveljilleen synnyttämällä kuvan tietojen tarkoituksellisesta pimittämisestä ja valehtelusta.”

Etelä-Saimaan mukaan entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero hämmentää kirjallaan Sisäinen turvallisuus horjuu.

”Ihmetystä herättävät Paateron motiivit. Hän maalailee uhkakuvia, jotka lopulta perustuvat oletuksiin. On myös poikkeuksellista, että eläköitynyt, korkeassa asemassa ollut viranomainen ryhtyy mestaroimaan katsomosta.”

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat