Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilmastolupaus laajeni maailmalle

Suomalaiskampanja tuo kansainvälisen ilmastoviestin tavallisten kansalaisten ulottuville ja käytännön toimintaan.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Suomalainen Ilmastolupaus-kampanja on laajentunut kansainväliseksi. YK on ottanut tavallisille ihmisille suunnatun hankkeen siipiensä suojaan.

Kampanja rohkaisee kansalaisia tekemään oman ilmastolupauksensa verkossa. Lupauksen antaja sitoutuu vähentämään hiilidioksidipäästöjä ja puolittamaan hiilijalanjälkensä kymmenessä vuodessa.

YK:n ilmastosopimuksen sihteeristö julkisti globaalin ilmastolupauskampanjan viime viikolla ja toivoo sen monistuvan muissa maissa. Myrskyvaroitus-yhdistyksen kehittämän hankkeen tavoitteena on saada mahdollisimman moni tekemään vähäpäästöisiä valintoja ja kannustaa kaikkia ilmastotalkoisiin.

Ilmastonmuutosta torjutaankin jo laajasti, vaikka valtiot ovat antaneet omia sitoumuksiaan laiskasti. Toimeen ovat ryhtyneet esimerkiksi kunnat ja yritykset sekä vakuutus- ja rahoituslaitokset. Sijoittajat vetävät sijoituksiaan pois yhtiöistä, joilla on iso hiilijalanjälki. On huomattu, että ilmastonmuutos on myös mahdollisuus, jolla voi ansaita rahaa.

Ilmastolupaus on hyvä esimerkki hankkeesta, joka tuo kansainvälisen ilmastoviestin tavallisten kansalaisten ulottuville ja käytännön toimintaan.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat