Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työnantajat ja rahamaailma järjestäytyvät uudelleen

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva toteaa, että työnantajapuolta edustavissa ja rahamaailman ääntä käyttävissä keskusjärjestöissä on meneillään tehtävien uusjako.

”Niin Elinkeinoelämän keskusliitto EK kuin Finanssialan keskusliitto FK ovat muutosten edessä. Molempien järjestöjen toimenkuvat ja tehtävät vaativat ajanmukaistamista.”

”EK aikoo keskittyä tupopöytien sijasta taustavaikuttamiseen ja nostaa talouskysymyksiä yhteiskunnalliseen keskusteluun. Käytännössä EK haluaa vaikuttaa lainvalmisteluun ja Suomen kilpailukyvyn edistämiseen sekä EU-edunvalvontaan.”

”OP-ryhmä on aikeissa lähteä Finanssialan keskusliitosta suivaannuttuaan Sampo-yhtiön ja Björn Wahlroosin liian vahvaan asemaan järjestön päätöksenteossa.”

”FK:n on supistettava toimintaansa, jos merkittävä rahoittaja häipyy. Myös edunvalvontaa on suunnattava uudelleen.”

”EK ja FK on muodostettu pienemmistä toimialaliitoista edellisen murroskauden seurauksena. Molemmat ovat ajautuneet tilanteeseen, jossa niiden vaikutusvaltaa ja toimintatapoja on kyseenalaistettu sisältäpäin.”

”Kuluvan vuoden loppupuoli on EK:lle ja FK:lle kriittistä aikaa strategian löytämiseen. Nähtäväksi jää, tyydyttävätkö uudet linjaukset yhä kriittisemmäksi käyvää jäsenistöä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat