Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työllisyystyöryhmä sortuu näpertelyyn

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Kaleva arvioi, että työtään vielä ensi viikolle jatkava hallituksen työllisyystyöryhmä tuskin pääsee lopultakaan yksimielisyyteen uusista työllistämistoimista.

”Valtion, työnantajien ja työntekijöiden edustajista koostuvan kolmikantaisen työryhmän tehtävä ei ole helppo monien työmarkkinoiden perinteisten eturistiriitojen vuoksi. Mitattava tavoite ei sen sijaan ole mitenkään mahdoton, luoda keinot 8 000 uuden työpaikan syntymiselle.”

”Työttömäksi joutuneen toimeliaisuuden lisääminen ei ole huono ajatus. Työmarkkinoilta syrjäytyminen on tehty Suomessa liian helpoksi.”

Aamulehti pitää hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen neuvotteluja näpertelynä.

”Elleivät työmarkkinajärjestöt pysty sopimaan edes tämän kokoisesta työllisyyspaketista, niiltä on turha odottaa kykyä ratkaista suurempia ongelmia.”

”Nyt suojellaan työttömyyttä – ilmeisesti siinä toivossa, että talous lopulta kääntyy omia aikojaan nousuun hoitaen taas asiat kuntoon.”

Ilta-Sanomat näkee työllisyystyöryhmän työskentelyssä showpainin aineksia.

”Varmalta näyttää vain työsuhdeturvan heikkeneminen ja työttömyysturvan kiristyminen, kun taas työpaikkojen syntyminen jää väistämättä epävarmojen oletusten ja toiveiden varaan.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat