Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clinton ei vieläkään ole varma voittajasuosikki

Hillary Clinton johtaa taas kyselyjen mukaan USA:n presidenttikilpaa, mutta hän etumatkansa on useita kertoja huvennut.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvaltain presidentinvaalikampanjassa johtoasema on kuin märkä saippua, josta on vaikea saada hyvää otetta. Siksi demokraattien ehdokkaan Hillary Clintonin jälleen saavuttama selvähkö etumatka ei vielä tee hänestä selvää voittajasuosikkia.

Presidenttiehdokkaiden televisioväittely viime viikolla oli käännekohta Clintonin ja republikaanien ehdokkaan Donald Trumpin kilvassa, mutta se ei ollut ensimmäinen käännekohta eikä välttämättä myöskään viimeinen.

Väittelyn ja sitä seuranneiden Trumpin hallitsemattomien ulostulojen jälkeen Clinton oli koko maan kattavissa kyselyissä nelisen prosenttiyksikköä Trumpia edellä. Lisäksi hänellä on taas johtopaikka ratkaisevissa vaa’ankieliksi ennustetuissa osavaltioissa, kuten Floridassa ja Pohjois-Carolinassa.

Tämä saattaa kuulostaa tutulta. Tilanne on hyvin samanlainen kuin Clintonin ollessa edellisen kerran selvässä johtoasemassa syyskuun alkupuolella – ennen kuin hänen sairastumisensa ja Trumpin kannattajia suomineet puheensa pyyhkivät etumatkan pois lähes kokonaan.

Clintonin suosion jatkuva aaltoliike viittaa kannatuksen epävarmuuteen. Toisaalta Trump ei ole parhainakaan hetkinään noussut kunnolla Clintonin ohi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat