Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi uskalsi tuomita Venäjän toimet Syyriassa

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Savon Sanomien mukaan Suomi toimi ainoalla oikealla tavalla tuomitessaan jyrkästi sotatoimien tarkoituksellisen kohdistamisen siviileihin Syyriassa.

”Humanitaaristen avustussaattueiden ampuminen, sairaaloiden pommittaminen ja ylipäänsä Aleppon näännyttävä saarto ovat ihmisyyttä vastaan tehtyjä rikoksia, joista päävastuussa on Venäjä.”

”Sota voi päättyä myös siihen, että joku osapuoli voittaa, ja tähän Vladimir Putin tähtää. Sotarikoksista epäillyn Bashar al-Assadin palatessa valtaan eräänlainen järjestys palaisi mutta inhimillisesti kohtuuttoman raskaalla hinnalla.”

”Myös sodassa on muun muassa siviilien suojelusta humanitaariset sääntönsä, joita Venäjä ja Syyrian hallinto eivät kunnioita. Nykyinen Venäjä ei ole Neuvostoliitto, mutta ihmisuhreja koskevassa suurpiirteisyydessä on yhtymäkohtia tapaan, jolla esimerkiksi Stalin saavutti voiton toisessa maailmansodassa.”

Etelä-Suomen Sanomat panee merkille, että Suomen lausunnossa mainittiin Venäjä vain ohimennen.

”Sen vuoksi oli paikallaan, että Juha Sipilä ja Timo Soini tekivät jälkikommenteissaan Venäjän osallisuuden selväksi, niin vaikeaa kuin poliittiselle johdollemme näyttää vielä tänäkin päivänä olevan puuttua itäisen naapurimme tekemisiin räikeissäkin tapauksissa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat