Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ikävien uutisten vastaanottoa helpottaa, jos huomio on toisaalla

Huonojen uutisten kertominen kannattaa ajoittaa hetkeen, jolloin toimittajien ja suuren yleisön katseet kohdistuvat muualle.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Syyskuun 11. päivän terrori-iskut vuonna 2001 olivat useimmille suuri järkytys, mutta nopeimmat ehtivät näkemään tilanteessa myös mahdollisuuden.

Klassikoksi nousi Britannian sikäläisen liikenne- ja hallintoministerin viestintäavustaja Jo Moore, joka lähetti sähköpostilla lähipiirilleen muistion jo noin tunti sen jälkeen, kun lentokoneet osuivat World Trade Centeriin New Yorkissa.

Muistiossa Moore sanoi, että nyt olisi hyvä hetki tiedottaa ikävistä asioista, joiden haluttaisiin hautautuvan muun uutisvirran alle. Hänellä oli jo mielessään mahdollisia vaihtoehtoja.

Huomion kiinnittäminen toisaalle – pois kiusallisista päätöksistä – on suomalaisessa politiikassa paljon arkisemmassa käytössä.

Kun oppositio arvostelee hallitusta, se voi esimerkiksi muistuttaa, mitä oppositiojohtajat tekivät ministereinä.

Keskiviikkona hallitus päätti edetä työttömyysturvan ehtojen tiukentamisessa omavastuupäivillä vastoin työmarkkinajärjestöjen kantaa. Ratkaisu on hankala etenkin perussuomalaisille, jotka ovat huolissaan duunarikannatuksestaan.

Samana keskiviikkona otsikoihin nousi perussuomalaisista arvelu, että tuulivoimalat saisivat lepakoita räjähtelemään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat