Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

YK:n lasikatto jäi rikkomatta

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Turun Sanomat toteaa, ettei YK:n vetäjäksi saatukaan naista.

”Ban Ki-moon vetosi elokuussa YK:n jäsenmaihin, että seuraavaksi pääsihteeriksi valittaisiin ensi kertaa nainen. Turvallisuusneuvoston pysyvän jäsenen Venäjän mukaan nyt olisi Itä-Euroopasta tulevan naisen vuoro. Suurin osa julkisista kommenteista myötäili Venäjän näkemystä.”

”Kun turvallisuusneuvosto torstai-iltana äänesti, valituksi tuli länsieurooppalainen mies, pakolaisjärjestö UNHCR:n entinen pääsihteeri ja Portugalin entinen pääministeri Antonio Guterres (67).”

”Turvaneuvostossa on heinäkuusta lähtien järjestetty salaisia koeäänestyksiä pääsihteeristä. Guterres oli niissä kaikissa vahvoilla. Yllätyksenä voidaan pitää sitä, että yksimielisyys pääsihteerin nimestä löytyi näin hyvissä ajoin.”

Pohjalainen arvioi, että venäläishävittäjät protestoivat Suomen puolustuskumppaneita yhä jännitteisemmäksi käyneellä Itämerellä.

”On vaikea uskoa, että kyseessä olisi vahinko, sillä Yhdysvaltojen, Pohjoismaiden ja Baltian maiden puolustusyhteistyökokous oli juuri koolla Suomessa. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) muistuttaa ajallisesta yhteydestä Suomen ja Yhdysvaltain allekirjoittamaan puolustusyhteistyön aiejulistukseen.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat