Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lippulaiva upposi – tai paloi

Kun Samsungin lippulaivatuote uppoaa, se jättää jälkensä yhtiön maineeseen.

Pääkirjoitus
 
Helsingin Sanomat

Moni lentomatkustaja on viime aikoina kuullut lähdön hetkellä kuulutuksen: jos teillä on Samsung Galaxy Note 7 -puhelin, ottakaa henkilökuntaan yhteyttä.

Samsung kertoi, että yhtiö lopettaa kokonaan Note 7 -puhelimien valmistuksen eikä enää yritä saada pikaisesti markkinoille mallin uusittua versiota. Sekin saattoi testeissä syttyä palamaan. Päätös tuli yhtiön kannalta todella huonoon aikaan: lähestyvän joulumyynnin alla.

Samsung kuuluu maailman kymmenen arvokkaimman brändin joukkoon. Yhtiön Note 7 -puhelin asemoitiin markkinoilla kalliiden älypuhelimien huippukaartiin. Strategia nosti puhelimen erittäin kriittiseen kohtaan Samsungin brändin kannalta. Matkapuhelinten valmistus on erittäin herkkää kuluttajabisnestä, jossa yhtiön tuotteiden yleinen maine nousee tai laskee lippulaivatuotteiden mukana.

Vaurio voi jäädä vähäiseksi, jos räjähtelyongelman voidaan osoittaa johtuvan jostain yksittäisestä viallisesta komponentista. Jos ongelman selvittely paljastaa myös laajemman ongelman puhelinten suunnittelusta, mainevaurio laajentuu ja jo valmiiksi kiinalaisten valmistajien puristuksen joutunut Samsung ottaa ison iskun.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat