Päivän lehti 10.2.2017
Päivän lehti 10.2.2017

Neljä Helsingin Sanomien journalistia ehdolla Suuren journalistipalkinnon saajaksi

Bonnierin journalistipalkinnot jaetaan maaliskuussa.

Neljä HS:n journalistia on ehdolla Suuren journalistipalkinnon saajaksi kolmessa eri kategoriassa.

He ovat Laura Saarikoski, joka on ehdolla Vuoden journalistiksi, Minna Passi ja Susanna Reinboth, jotka ovat ehdolla Vuoden juttu -kategoriassa sekä Katarina Baer, joka on ehdolla Vuoden kirja -kategoriassa.

Kustannusyhtiö Bonnierin järjestämän kilpailun ehdokkaat julkistettiin torstaina Päivälehden museossa. Ehdokkaita valittiin kaikkiaan neljään eri kategoriaan, kuhunkin kolme. Kategoriat ovat Vuoden journalisti, Vuoden juttu, Vuoden kirja ja Vuoden journalistinen teko.

Kilpailun palkinnot jaetaan 14. maaliskuuta suorassa tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla.

Bonnierin Suuri journalistipalkinto jaetaan vuosittain. Palkinnonperusteena on jokin merkittävä journalistinen teko palkinnon julkistusta edeltäneen vuoden aikana.

Suomessa palkintoa on jaettu vuodesta 2001 lähtien. Ruotsalaisyhtiö Bonnier jakaa palkintoa myös Ruotsissa, Venäjällä ja Baltian maissa.

HS:n ehdokkaat kilpailussa:

Laura Saarikoski, ehdolla Vuoden journalistiksi

 


Laura Saarikoski on ollut Helsingin Sanomien Washingtonin-kirjeenvaihtaja vuodesta 2014. Sitä ennen Saarikoski työskenteli HS:n feature- ja -sunnuntaitoimituksen esimiehenä sekä politiikan toimittajana. Washingtonissa hän on ollut aiemmin HS:n vakituisena avustajana vuosina 1997–2001.

Saarikoski seurasi läheltä, kuinka Yhdysvallat ja muu maailma joutuivat hämmennyksen valtaan vuonna 2016. Mahdottomasta tuli mahdollinen, kun Donald Trump valittiin presidentiksi. Saarikoski etsi vastausta Trumpin nousuun koko pitkän vaalikamppailun ajan.

Matka vei Meksikon rajaseudulta Appalakeille, Kaliforniaan, Keskilännen preerialle ja Queensin esikaupunkiin, jossa Trump vietti lapsuutensa.

Saarikoski tutustui aiheeseensa syvällisesti, sillä hän kirjoitti myös kirjan Trump – Yhdysvaltain presidentti (HS-kirjat 2016) yhdessä toimittaja Saska Saarikosken kanssa.

Vaalien alla Saarikoski vietti viikon Grundyn pikkukylässä Virginiassa. Siellä hän tutustui muun muassa entisiin hiilikaivostyöläisiin, joille Trumpin lupaus ”palauttaa kaivosteollisuuden sataprosenttisesti” oli parasta, mitä ehdokas saattoi sanoa.

Meksikon rajalla Saarikoski kävi paikassa, johon Trump rakentaisi muurinsa, ja Galesburgin pikkukaupungissa Illinoisissa hän tapasi 50-vuotiaan Tracy Warnerin, joka oli menettänyt työpaikkansa, kun Maytagin jääkaappitehdas siirtyi Meksikoon. Demokraatteja kannattanut Warner siirtyi Donald Trumpin leiriin.

Uuden presidentin virkaanastujaisissa Saarikoski jutteli kymmeniä Trumpia kannattavien ja vastustavien amerikkalaisten kanssa. Yhteistä kaikille oli, että harva tunsi ketään vastapuolelta – tai jos joku tunsi, hän oli vältellyt vaikean keskustelun aloittamista. Miten ne toiset voivat ajatella niin, moni kysyi minulta, suomalaistoimittajalta.

Ulkomaankirjeenvaihtajan kun on pakko lähteä kuplastaan ja reissata ympäri maata tapaamassa erilaisia ihmisiä, Saarikoski kirjoittaa.

Saarikosken reportaaseja ja analyysejä Trumpin Amerikasta voi tutkia koosteena esimerkiksi tästä.

Minna Passi ja Susanna Reinboth, ehdolla Vuoden juttu -kategoriassa

 


Helsingin Sanomien rikos- ja oikeustoimittajat Minna Passi (kuvassa oikealla) ja Susanna Reinboth alkoivat tutkia huumepoliisin ja sen entisen päällikön Jari Aarnion toimia alkuvuodesta 2013. Projekti jatkuu edelleen. Kaksikko on kirjoittanut aiheesta vuosien mittaan lukuisia uutisia ja analyysejä Helsingin Sanomiin.

Juttua voi lukea koosteena esimerkiksi tästä linkistä.

Susanna Reinboth on työskennellyt Helsingin Sanomien oikeustoimittajana vuodesta 1990. Vuosina 2004–2012 hän oli Nelosen uutisissa. Reinboth sai Bonnierin Journalistipalkinnon vuonna 2007, jolloin hänet valittiin Vuoden journalistiksi.

Minna Passi on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 2007, josta valtaosan rikostoimittajana. Hän on työskennellyt myös kotimaantoimituksen varaesimiehenä. Passin erikoisalaa on vakava ja järjestäytynyt rikollisuus.

Passi ja Reinboth voittivat Aarnio-jutuillaan tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon vuonna 2013.

Passi ja Reinboth ovat koonneet neljän vuoden tutkivan journalismin projektinsa tulokset myös kirjaksi. HS-kirjat julkaisee kirjan Keisari Aarnio ensi maanantaina.

Katarina Baer, ehdolla Vuoden kirja -kategoriassa

 


Helsingin Sanomien lifestyle-toimituksen esimiehenä työskentelevän Katarina Baerin teoksen aihe on hänen oma sukunsa.

Baer kirjoitti HS:n sunnuntaisivuille vuonna 2013 jutun otsikolla Vaari oli natsi. Jutussa Baer jäljitti oman isoisänsä historiaa Saksan natsipuolueessa.

Juttu kosketti monia ja se palkittiin Sanomalehtien liiton kilpailussa. Tuosta jutusta kasvoi kirja He olivat natseja, joka ilmestyi Teoksen kustantamana viime vuonna.

Baer on työskennellyt Helsingin Sanomissa 19 vuotta. Vuosina 2009–2013 hän toimi lehden Berliinin-kirjeenvaihtajana, ja sitä ennen hän työskenteli pitkään taloustoimituksessa. Hän on myös työskennellyt politiikantoimituksessa, Nyt-liitteessä, kotimaantoimituksessa ja featuretoimituksessa.

”En koe itseäni erityisen rohkeaksi. Tarinan ainekset olivat jo pitkään olleet ulottuvillani, mutta kesti kauan ennen kuin olin valmis kirjoittamaan niistä”, Baer sanoi HS:n haastattelussa vuonna 2016.

Myös he ovat ehdolla:

Vuoden juttu -kategoriassa ovat ehdolla Minna Passin ja Susanna Renbothin lisäksi Iltalehden toimittaja Tommi Parkkonen sekä Turun Sanomien toimittaja Rebekka Härkönen.

Parkkosen juttu käsitteli Suomen Tukholman-suurlähettilään Jarmo Viinasen ahdisteluepäilyjä. Härkönen paljasti jutussaan Turun kaupunginsairaalan suljetun G1-osaston potilaiden kaltoinkohtelun.

Vuoden journalistinen teko -kategorian ehdokkaina ovat Ilta-Sanomien työryhmän Aleppo-viikko, Yleisradion työryhmän Selkouutiset ja Jani Halmeen Kotimaan katsaus.

Jani Halme tilasi 163 suomalaista paikallislehteä ja ryhtyi lukemaan niitä äänen Kotimaan katsaus -nimisessä videosarjassa Twitterissä ja Facebookissa. HS kirjoitti Halmeen projektista lokakuussa. Lue artikkeli täältä.

Vuoden kirja -kategorian muut ehdokkaat ovat Kalle Kniivilän Neuvostomaan lapset – Baltian venäläiset (Into) ja Kimmo Ohtosen Karhu – voimaeläin (Docendo).

Vuoden journalistiksi ovat ehdolla Laura Saarikosken lisäksi Eeva-lehden Pirjo Houni ja Aamulehden Tuomas Rimpiläinen.

Journalistikilpailun kaikki ehdokkaat löydät tästä linkistä.
Sisällysluettelo
 1. Pääuutiset
  1. Kiinalaisessa huvipuistossa taapero tekee kolme työvuoroa putkeen – viisivuotias saa käteensä konepistoolin
  2. Ennen oli huonommin, väkivallan uhka leijui kaikkialla – Helsingin nuoret kulkivat nyrkkirauta ja stiletti taskussa
  3. Äidiksi yksin tullut Valentina sai kaksoset ja aivoverenvuodon – sadat vauvaperheet saavat joka vuosi apua äärimmäisten ongelmien vuoksi
  4. Näyttelijä Naomie Harris oli kieltäytyä Oscar-roolistaan – ”Joskus sitä on idiootti”
 2. Pääkirjoitus
  1. Sipilän hallituksen liikkumatila loppuu
  2. Afganistanin maaperään kylvetty sato silpoo lapsia
  3. Jussi Niinistön valikoiva hipiä
  4. Vaalit lähestyvät, ehdokas puuttuu
  5. Kaksoiskansalaisten oikeuksia ei pidä rajoittaa
  6. Karlsson
  7. Osallistava sosiaaliturva kiinnostaa ja epäilyttää
 3. Kotimaa
  1. Suomeen saapui puolitoista vuotta sitten neljä toiveikasta irakilaista – Mitä heille tapahtui?
  2. Romahtanut kaivosalue pysyy eristettynä Salossa
  3. Terrafamelle on löytynyt uusi omistaja ulkomailta, myös valtio pysyy mukana kaivosyhtiössä
  4. Toimittaja Susanne Päivärinta irtisanoutui Yleisradiosta – syyttää päätoimittaja Atte Jääskeläistä sensuurista ja painostuksesta
  5. Verotyöryhmä: Omistajayrittäjien osinkoverotukseen tarvitaan isoja muutoksia
  6. Aviovaimo- ja aviomies -käsitteet katoavat – tällainen on uusi sukupuolineutraali siviilivihkimisen kaava
  7. Eläkealoitteella vähän ymmärtäjiä eduskunnassa – ”Nykyiset eläkerahastot olisi syöty, kun nykyiset parikymppiset jäävät eläkkeelle”
  8. Pakkaset päättyvät tältä erää, ja säässä on lupaus keväästä: lämpöasteita, kuivaa ja aurinkoa
  9. Autoliikkeen palo aiheuttaa miljoonavahingot Keminmaassa – syttymissyy ei ole vielä tiedossa
  10. Kahta nigerialaista epäillään ihmiskaupasta
  11. Pirkko Kanerva asuu Vantaalla
  12. Auringon ja Maan etäisyys on 149 miljoonaa kilometriä
 4. Kaupunki
  1. Lastensuojelusta tehdään sijoitustuote: Rahoittaja käärii voitot, jos syrjäytymisvaarassa ollut lapsi voi aikuisena hyvin
  2. Poliisi epäilee: Venäjän valtiolta huijattiin miljoonia euroja massiivisessa kiinteistökaupassa pääkaupunkiseudulla
  3. Homeinen kirkko odottaa päätöstä kohtalostaan keskellä Tikkurilaa – tyhjillään jo neljä vuotta
  4. Kaisaniemen Säätalo jyrätään pian matalaksi, tilalle ”freesimpää” toimistotilaa
  5. Keravalainen naiskaksikko tehtaili nettipetoksia sepitetyillä Muumi-tuotteilla
  6. Vihreiden Anni Sinnemäki jätti eronpyyntönsä apulaiskaupunginjohtajan virasta
  7. Jäätynyt koiranpentu löytyi hylättynä metsästä Vuosaaressa – ”Ihmisen on täytynyt se sinne viedä”
 5. Ulkomaat
  1. HS-analyysi: Somalian uuden presidentin valinta oli lopulta toivonpilkahdus
  2. YK-lähteet: Jopa 1 000 muslimia tapettu Myanmarissa – Buddhalaismunkit osoittivat mieltään avustuslaivalle
  3. Trumpin opetusministeri Betsy DeVos on miljardööri, joka lahjoittaa rahaa ”homojen eheyttämistyölle” ja haluaa koulujen ”edistävän Jumalan valtakuntaa”
  4. Trump unohtaa, ettei maa ole firma – ja siksi hän uhkailee tuomareita kuin banaanitasavallan päämies
  5. Baltian presidentit: Yhdysvallat yhä sitoutunut Baltian puolustukseen, mutta Euroopan otettava isompi rooli
  6. Lehti: Ranska uskoo Venäjän sorkkivan presidentinvaaleja tehtailemalla Le Pen -myönteisiä kirjoituksia ja levittämällä lokaa tämän vastustajista
  7. Räjähdys ydinvoimalassa Ranskassa – ei varoitusta ydinsäteilystä
  8. Romanian oikeusministeri erosi korruptiokiistan vuoksi
  9. Eiffel-tornin ympärille rakennetaan kahden ja puolen metrin lasiseinä – tavoitteina turvatoimien parantaminen ja julkisivun ehostaminen
 6. Talous
  1. Nokia lujittuu ohjelmistoissa – aikoo ostaa suomalaisen ohjelmistoyhtiö Comptelin
  2. Eurooppa rakastui halpoihin lentoihin, mutta Finnair ei ole lähdössä mukaan hintataistoon
  3. Hyvä hakemus kertoo, mikä työnhakijaa motivoi
  4. Kilpajuoksu Anttilan tiloista päättyi – Lidl avaa suuren ruokakaupan Helsingin paraatipaikalle
  5. Kotipizzan pääomistaja myi osakkeensa hyvällä voitolla – kurssi lähti laskuun
  6. Saksa rikkoi taas kauppataseen ylijäämän maailman­ennätyksen – ja tämä uhkaa tärvellä EU:n ja Yhdysvaltojen välit
  7. Twitteriltä tuli taas huonoja talouslukuja – pörssikurssi heikkeni kymmenyksen
  8. Nordic Capital aikoo myydä Tokmannia
 7. Urheilu
  1. Näin Henri Kontisesta kasvoi tähtipelaaja – ”Olen pelannut lapsesta saakka siitä nautinnosta, jota saan voittamisesta”
  2. Leijonille kirvelevä tappio Venäjälle – voittomaali syntyi aivan ottelun loppuhetkillä: ”Ihan tasaista suorittamista kautta linjan”
  3. ”Tulipunaisen ladyn” fanijoukko kasvaa kohisten – hymyilevä Dorothea Wierer on ampumahiihdon keulakuvia
  4. Ampumahiihtoliitto joutui myymään alehintaan otsapantojen mainospaikan
  5. Hiihdon viimeisin paljastus yllätti jopa kokeneen dopingasiantuntijan: ”Tämä on minulle aivan uusi asia”
  6. Suomi nousi vuodessa kahdeksan sijaa ampumahiihdon sekaviestissä – Mäkäräinen pettyi omaan suoritukseensa
  7. Poliisi iski ampumahiihdon MM-kisoissa – Kazakstanin tiloista löytyi dopingvälineitä: ”Emme ole huolissamme”
  8. Veikkausliigan maalitykki ei saa perhettään edes vierailulle Suomeen – ”Poikani ei tunnista minua, kun palaan kotiin”
  9. Lähteet: Petteri Nykystä on tulossa salibandymaajoukkueen päävalmentaja
  10. Barcelonan tähtihyökkääjä Luis Suárez sai kahden ottelun pelikiellon ja joutuu sivuun cupin finaalista
  11. Valioliigaseura Bournemouthin päävalmentaja sai puheenjohtajalta luottamuslauseen
  12. Maailmanlistalla sijalla 1 083 oleva 18-vuotias tennisteini kilpailukieltoon sopupeliepäilyjen vuoksi
  13. Tuloksia, rahapelejä, tv-urheilua
 8. Lasten uutiset
  1. Saamelaisilla on oma kieli ja omat tavat
  2. Ennätyskuningatar, uusi gekkolaji ja vakava tulipalo
  3. Korjataanko vanhaa vai rakennetaanko uutta?
  4. Vaatteet ja oma kieli ovat tärkeitä saamelaisille
  5. Testaa tietosi uutisvisassa!
  6. Tiskiharja ja imuri pitää välillä ottaa esille
  7. Hallitsetko somen säännöt?
  8. Vadelmainen aamupalakulho
 9. Kulttuuri
  1. Nuoren pojan kasvusta kertova Moonlight on vuosikymmenen hienoimpia elokuvia
  2. Naisille suunnattu seksifantasiaelokuva on yhä liian tylsä
  3. Lego-lepakkomies ei kavereita kaipaa
  4. John Wick: Chapter 2 on väkivaltainen, mutta tyylikäs tappeluraina
  5. Soulin kuningatar Aretha Franklin jää eläkkeelle, mutta levyttää vielä Stevie Wonderin avustuksella
  6. Neljä Helsingin Sanomien journalistia ehdolla Suuren journalistipalkinnon saajaksi
  7. Pianisti Boris Giltburg taisteli itsensä voittoon Prokofjevin konsertosta
  8. Yleisradio lopettaa 27 vuotta jatkuneen Alivaltiosihteeri-ohjelman – ”Emme tietenkään nauti tilanteesta”
  9. Roudarit nousevat arvoonsa Gruppen Fyran hilpeässä tanssiesityksessä
  10. Muumilaakso-sarja sai uuden suomennoksen – Pikku Myyn räväkimmät haukkumasanat poistettiin, häissä ei vihitä enää mieheksi ja vaimoksi
  11. Turun musiikkijuhlilla kuullaan Wagnerin Parsifal konserttiesityksinä
 10. Tiede
  1. Suomensukuisten kielten tutkija: hiipuvan kielen elvytys maksaisi vähemmän kuin jalkapallojoukkue
  2. Resistenssi leviää siivillä: viime hädän lääkkettä kestävä superbakteeri lennähti kanoista sairaalapotilaisiin
  3. Kumpi on isompi, jääkarhu vai harmaakarhu?
  4. Kuka keksi kirosanat ja mikä oli ensimmäinen?
  5. Tuhoutuuko timantti, jos se osuu valonnopeudella toiseen timanttiin?
  6. Miksi ihmisillä on ihokarvoja jaloissa ja käsissä?
  7. Onnistunut verensiirto syntymättömälle lapselle
 11. Mielipide
  1. Filosofian opiskelu parantaisi oppimistuloksia
  2. Varhaiskasvatus on lapsen opintopolun kivijalka
  3. Itämeri voi olosuhteisiin nähden hyvin
  4. Golfala kantaa vastuunsa ympäristöstä
  5. Itämeri-laskuri leikkii vastuuttomasti
  6. Milloin Espoossa on teatterin vuoro?
  7. Yöunen pituutta ei voi selvittää nettikyselyllä
  8. Yleislakolla uhkailu toi tuulahduksen menneiltä ajoilta
  9. Suomen sähköiset palvelut kestävät vertailun Viroon
 12. Tänään
  1. 11-vuotias Arvi Martikainen hankki hevosen valmistamalla koruja – ”On ihanaa luoda yhteinen sävel eläimen kanssa”
  2. Gandhi puhui nenä ja huuli siteessä
  3. Tapahtumia perjantaina 10. helmikuuta
  4. Metallimusiikkia lavan täydeltä
  5. Naurettava aaria
 13. Radio ja TV
  1. Turun sohvaperunat Osku ja Juhani palaavat ruutuun
  2. Blue Jasminessa Woody Allen on syvällisimmillään
  3. Jälleen yksi piilo­kameraohjelma
  4. Perjantain elokuvia

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Kasper Hannula viritti ovelan ansan pyörävarkaalle – poliisi oli mukana juonessa, ja väijytyksessä vastassa oli ”tavallisen oloinen suomalainen mies”

  2. 2

   Suomen viranomaiset joutuivat testiin, joka monessa maassa on jo koettu – poliisi toimi eurooppalaisia kollegoitaan varovaisemmin

  3. 3

   Tukholmalaisturisti yritti pelastaa naisen hengen Turussa ja joutui itse sairaalaan – turkulainen Elina Rauhala näki tapauksen

  4. 4

   Kaj Linna istui murhasta 13 vuotta syyttömänä Ruotsissa ja saa siitä miljoona­korvaukset – HS seurasi Linnan uutta elämää Kanarialla, jonne hän aikoo perustaa skorpionifarmin

  5. 5

   Kynttilämeri valaisi pimenevää Turkua, kun kaupunkilaiset kokoontuivat muistamaan puukotusiskun uhreja – ”Tunnelma on epätodellinen”

  6. 6

   Terrorismi kurottaa Marokosta eurooppalaisiin kaupunkeihin jihadistijärjestöjen mukana – suurin osa Isisin vierastaistelijoista oli viime vuonna marokkolaisia

  7. 7

   Lisätäänkö turvapaikanhakijoiden valvontaa, entä miten estetään heihin kohdistuva kansalaisraivo? Kahdeksan kysymystä sisäministeri Risikolle Turun puukotuksista

  8. 8

   Hussein al-Taeen ystävä meni estämään Turun puukkohyökkääjää ja sai itse puukosta monta kertaa – ”Ei voinut katsoa sivusta”

  9. 9

   Naisena en ole koskaan kokenut vähättelyä – koen, että saan Suomessa erinomaista kohtelua nimenomaan sukupuoleni vuoksi

  10. 10

   Tämä Turun puukotuksista tiedetään nyt: Terroriteosta epäillään kuuden marokkolaisen ryhmää – Supo: pääepäillyn profiili viittaa radikaali-islamistiseen terrorismiin

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Tukholmalaisturisti yritti pelastaa naisen hengen Turussa ja joutui itse sairaalaan – turkulainen Elina Rauhala näki tapauksen

  2. 2

   Tämä Turun puukotuksista tiedetään nyt: Terroriteosta epäillään kuuden marokkolaisen ryhmää – Supo: pääepäillyn profiili viittaa radikaali-islamistiseen terrorismiin

  3. 3

   Hussein al-Taeen ystävä meni estämään Turun puukkohyökkääjää ja sai itse puukosta monta kertaa – ”Ei voinut katsoa sivusta”

  4. 4

   Yle: Turun puukotuksia tutkitaan myös terrorismina – epäillyn henkilöllisyyttä varmistetaan sormenjälki- ja dna-tutkimuksilla

  5. 5

   Turun puukotuksista epäilty marokkolais­mies liikkui viime aikoina Pernon lähiössä, paikalliset kertovat: ”Hän kulki aina katse alas päin”

  6. 6

   Timo Metsola, 42, on kietonut Helsingin vuokra-asuntomarkkinat pikkurillinsä ympärille – Yli 50 asuntoa omistava judoka on Jari Sarasvuon mukaan ”matemaattinen poikkeustapaus”

  7. 7

   Pääministeri Sipilä: ”Kiitimme poliisia erittäin ripeästä toiminnasta. Samoin meidän terveysviranomaiset ovat toimineet tässä nopeasti”

  8. 8

   70-vuotias turkulaismies meni puolustamaan iäkästä naista puukottajalta ja vältti puukoniskun täpärästi – ”ihmismassa” juoksi puukottajan perässä yrittäen pysäyttää hänet

  9. 9

   Solidaarisuus­mielenilmaus keräsi Turun kauppatorille parisataa ihmistä – Suomi ensin -ryhmän saapuminen kiristi tunnelmaa Turun keskustassa

  10. 10

   Osaa 1970- ja 1980-lukujen rivitaloista ei kannata korjata, koska ne ovat täynnä ongelmia – ”Olemme melkoisen pommin edessä”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Yle: Turun puukotuksia tutkitaan myös terrorismina – epäillyn henkilöllisyyttä varmistetaan sormenjälki- ja dna-tutkimuksilla

  2. 2

   Hussein al-Taeen ystävä meni estämään Turun puukkohyökkääjää ja sai itse puukosta monta kertaa – ”Ei voinut katsoa sivusta”

  3. 3

   Kuvakooste pääkaupunkiseutua riepotelleen myrskyn tuhoista

  4. 4

   Tukholmalaisturisti yritti pelastaa naisen hengen Turussa ja joutui itse sairaalaan – turkulainen Elina Rauhala näki tapauksen

  5. 5

   Tutkija jakoi parisuhteet viiteen eri tyyppiin eroamisen todennäköisyyden mukaan – ”Lapset ovat hyvä syy laittaa hyvä suhde kuntoon”

  6. 6

   Tämä Turun puukotuksista tiedetään nyt: Terroriteosta epäillään kuuden marokkolaisen ryhmää – Supo: pääepäillyn profiili viittaa radikaali-islamistiseen terrorismiin

  7. 7

   Yhteenveto Espanjan terrori-iskuista: Ainakin 14 kuoli Barcelonaan tehdyssä iskussa – uhrien joukossa ei suomalaisia, kertovat Espanjan viranomaiset

  8. 8

   Pentti Linkola: Rajat pitäisi sulkea ja kehitysapu lakkauttaa

  9. 9

   Osaa 1970- ja 1980-lukujen rivitaloista ei kannata korjata, koska ne ovat täynnä ongelmia – ”Olemme melkoisen pommin edessä”

  10. 10

   Järjestyksen­valvojat heittivät kaksi naisesiintyjää ulos alueelta Flow’ssa – festivaali hakee esiintyjille korvauksia

  11. Näytä lisää