Päivän lehti 28.4.2017
Päivän lehti 28.4.2017

Alkuvuoden tuloskausi enteilee suurille yrityksille kohtuullisen valoisia näkymiä – HS esittelee joitakin tuloksista

Torstai oli todellinen osavuosikatsausten ruuhkapäivä. Yhteensä 23 yhtiötä kertoi alkuvuoden tuloksestaan.

Talouden näkymien paranemisen takia sijoittajien ennakko-odotukset suurten pörssiyhtiöiden tuloskehityksestä ovat ilmeisesti kasvaneet poikkeuksellisen myönteisiksi.

Siksi joidenkin verraten hyvästä tuloskehityksestä torstaina osavuosikatsauksissaan kertoneiden yhtiöiden osakkeet heikkenivät. HS esittelee alla isojen yritysten tuloksia sekä niiden osakkeen päätöskurssin.

 

Uudistukset heikensivät Stora Enson kannattavuutta

Metsäyhtiö Stora Enson kannattavuus heikkeni alkuvuonna, mikä johtui lukuisista tilapäisistä muutoksista. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuoden vertailukaudesta kaksi prosenttia 2,5 miljardiin euroon, mutta liikevoitto supistui 13 prosenttia 215 miljoonaan euroon.
MAINOS (TEKSTI JATKUU ALLA)
MAINOS PÄÄTTYY

Toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundströmin mukaan liikevoiton pieneneminen johtui etenkin lehtipuusellun ja paperin halvemmista hinnoista, Beihain, Varkauden ja Murów’n tehtaiden ylösajosta sekä muista muutoshankkeiden kustannuksista.

Yhtiö arvioi liikevaihdon pysyvän kuluvalla vuosineljänneksellä kutakuinkin samalla tasolla kuin alkuvuonna.

Osakkeen päätöskurssi torstaina –5,6 %

Outokummun näkymät lähitulevaisuudesta pettivät

Teräsyhtiö Outokummun elpyminen yhtiötä vuosikausia riivanneista taloudellisista ongelmista vahvistui. Yhtiön liikevaihto kasvoi 27 prosenttia 1,8 miljardiin euroon ja liiketulos ilman kertaluonteisia eriä oli 238 miljoonaa euroa. Viime vuoden alussa vastaava liiketulos oli 29 miljoonaa euroa tappiollinen.

Outokumpu arvioi ruostumattoman teräksen tuloskehityksen vahvistuvan kuluvalla vuosineljänneksellä, mutta sen vastapainona ferrokromin sopimushinta halpenee ja sen myynti vähenee maaliskuun teknisten ongelmien takia. Yhtiö arvioi oikaistun käyttökatteen olevan jonkin verran alle vuoden 2017 ensimmäisen neljänneksen tason.

Käyttökate tarkoittaa yrityksen liiketoiminnan tulosta ennen poistoja, veroja ja rahoituseriä.

Osakkeen päätöskurssi torstaina –10,8 %

Tieto voitti sopimuksia ja kasvatti liikevaihtoa etenkin Ruotsissa

Tietotekniikan palveluyhtiön Tiedon liikevaihto kasvoi kymmenen prosenttia Ruotsissa. Toimitusjohtaja Kimmo Alkion mielestä uudet asiakassopimukset ovat merkki siitä, että yhtiö on onnistunut laajentamaan uusilla palveluilla liiketoimintaansa Pohjoismaissa.

Tiedon liikevaihto oli alkuvuonna 393 miljoonaa euroa, seitsemän prosenttia enemmän kuin viime vuoden alussa.

Liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä kasvoi kymmenellä miljoonalla eurolla eli 12 prosentilla 35,4 miljoonaan euroon.

”Liiketoimintamme globaalin luonteen mukaisesti menestyksemme perustuu jatkossakin innovaatioihin, kilpailukykyyn ja tehokkuuteen”, Alkio toteaa osavuosikatsauksessa.

Osakkeen päätöskurssi torstaina +9,1 %

Kesko hyötyy Suomen talouden ja kulutuksen elpymisestä

Kauppayhtiö Keskon liikevaihto kasvoi, mutta liikevoitto su­pistui.

Kuluttajien vahva luottamus talouteen on lisännyt kotimaista kysyntää, mikä on hyväksi kaupan alan yhtiöille.

Toimitusjohtaja Mikko Helanderin mukaan liikevaihdon kasvu oli vahvinta rakentamisen ja talotekniikan kaupassa.

Keskon liikevaihto oli 2,6 miljardia euroa, kun se vuotta aikaisemmin oli liki 600 miljoonaa euroa vähemmän.

Liikevaihto kasvoi siis 29 prosenttia.

Yhtiö arvioi vertailukelpoisen liikevaihtonsa ja liikevoittonsa kasvavan tänä vuonna.

Osakkeen päätöskurssi torstaina –2,2 %

Vahva liikevoitto ja rahoituskate vauhdittivat Nordeaa

Pohjoismaiden suurimman pankin Nordean liikevoitto ja korkokate olivat sijoittajien ennakko-odotuksia suurempia. Liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä kasvoi 10 prosenttia 1,1 miljardiin euroon ja rahoituskate kasvoi kaksi prosenttia 1,2 miljardiin euroon.

”Suotuisaa kehitystä siivittivät etenkin palkkiotuotot. Hoidossa oleva varallisuus ylsi uuteen ennätykseen: sitä oli 330,1 miljardia euroa”, sanoo toimitusjohtaja Casper von Koskull osavuosikatsauksessa.

Osakkeen päätöskurssi torstaina +0,96 %

Kone ei onnistunut enää ylittämään sijoittajien odotuksia

Hissejä ja liukuportaita valmistava Kone on jo useita vuosia yleensä ylittänyt sijoittajien ennakko-odotukset.

Torstaina yhtiö kertoi saatujen tilausten ja liikevoiton supistumisesta, eikä liikevaihdon lisääntyminen täyttänyt sijoittajien odotuksia.

Koneen liikevaihto kasvoi vajaat neljä prosenttia 1,8 miljardiin euroon, liikevoitto pieneni liki kaksi prosenttia 217,7 miljoonaan euroon ja saadut tilaukset vähenivät 1,5 prosenttia 1,9 miljardiin euroon.

”Kehityksemme oli vahvaa laaja-alaisesti, vaikka liikevoittoa rasittivat vuonna 2016 nähty hintakilpailu sekä nousseet raaka-ainekustannukset”, toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth sanoo osavuosikatsauksessa.

Yhtiö arvioi liikevaihdon kasvavan tänä vuonna 0–3 prosenttia ja liikevoiton olevan 1,2–1,29 miljardia euroa.

Osakkeen päätöskurssi torstaina –2,9 %

Neste uskoo uusiutuviin polttoaineisiin

Öljynjalostusyhtiö Nesteen osakkeen halpenemista voi pitää yllättävänä, sillä yhtiön liikevaihto ja vertailukelpoinen liikevoitto kasvoivat tuntuvasti. Yhtiön moni muukin keskeinen tulostieto vastasi sijoittajien odotuksia.

Nesteen liikevaihto oli 3,1 miljardia euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 204 miljoonaan ­euroa.

”Vuosi on alkanut hyvin: Öljytuotteet-segmentin tulos parani, ja Uusiutuvat tuotteet -segmentin vertailukelpoinen liikevoitto pysyi onnistuneesti edellisvuoden ensimmäisen neljänneksen tasolla”, toimitusjohtaja Matti Lievonen toteaa osavuosikatsauksessa.

Osakkeen päätöskurssi torstaina –4,2 %

YIT hyötyi parantuneesta suhdanteesta

Rakennusyhtiö YIT:n liikevaihto kasvoi 32 prosenttia 479,2 miljoonaan euroon ja liikevoitto 38 prosenttia 16,7 miljoonaan euroon.

Liikevaihto ja liikevoitto kasvoivat sijoittajien odotuksia enemmän, mikä aiheutti osakkeen yli 10 prosentin kallistu­misen.

Toimitusjohtaja Kari Kauniskangas kehui osavuosikatsauksessa sitä, kuinka yhtiön tilauskanta säilyi suurena ja näkymät ovat valoisat. Rakennusteollisuus on toimialoista yleensä se, joka reagoi kaikista nopeammin suhdanteen parantumiseen.

Liikevaihto kasvoi 32 % 479,2 miljoonaan euroon (362,4).

Osakkeen päätöskurssi torstaina +10,7 %

Yrityskaupat vahvistivat Fortumin tulosta

Energiayhtiö Fortumin tulosta paransi alkuvuonna etenkin markkinoiden paraneminen. Toimitusjohtaja Pekka Lundmarkin mukaan Fortumin viime vuonna ostamien Ekokemin ja Duonin myönteinen vaikutus näkyy ensimmäisen vuosineljänneksen tuloksessa selvästi.

Fortumin liikevaihto oli 1,2 miljardia, kun se viime vuoden alussa oli 989 miljoonaa euroa. Vertailukelpoinen liikevoitto kasvoi samalla vertailuajanjaksolla 275 miljoonasta eurosta 313 miljoonaan euroon. Toimitusjohtaja Lundmark vihjaa uusista yrityskaupoista.

”Strategiamme toteuttaminen jatkuu, ja vahva taloudellinen asemamme tarjoaa meille ­edelleen mahdollisuuksia osallistua toimialan uudelleenjärjestelyihin.”

Osakkeen päätöskurssi torstaina +1,7 %

  Seuraa uutisia tästä aiheesta

 • Yritykset
 • Osavuosikatsaukset
 • Tulos
Sisällysluettelo
 1. Pääuutiset
  1. Sadat kaukojunat yli tunnin myöhässä – Katso HS:n hakukoneesta, kuinka junat reitilläsi myöhästelevät
  2. Trump petti suurimmat lupauksensa – muurihanke on jumissa, Clinton vapaana, Obamacare paikoillaan ja ”suonkuivattajan” omat verotiedot julkaisematta
  3. Tappara pysyy mestarina – maalivahti Dominik Hrachovina juhli nyt tukipilarina: ”Tuntuu tosi hyvältä, että sain paljon vastuuta”
  4. Ruskeat tytöt ovat tottuneet elokuviin, joissa heiltä näyttävät ihmiset ovat terroristeja – Koko Hubara kirjoitti siitä kirjan, johon espoolaisteinit samastuvat
 2. Pääkirjoitus
  1. Sampo Terho saa ratin, kun EU alkaa kiihdyttää
  2. Suomi on iso maa myös liikennemurroksen jälkeen
  3. Posti takkuilee liian paljon
  4. Poliittinen ilmastonmuutos hyydyttää arktista yhteistyötä
  5. Energiantuotanto kaipaa lisää yhteiskuntavastuuta
  6. Karlsson
  7. Sipilän hallitus uhrasi määrätietoisuutensa
 3. Kotimaa
  1. Presidentti Niinistö torjui virkanimityksen – ministeriön ehdotus oikeuskansleriksi poistettiin valtioneuvoston käsittelystä, vaikka siitä oli jo kerrottu hakijoille
  2. Miesenemmistö hallituksessa kasvoi – HS esittelee vastavalitut uudet ministerit
  3. Yksi ministeri saa nyt päättää yritysten omistuksista, valvonnasta ja tuista – Hallinto-oikeuden professori: ”Tässä on päädytty ojasta allikkoon”
  4. Sveitsiläislehti hehkuttaa suomalaista vaikenemista – omisti tuppisuisuudelle koko numeron
  5. Suomalaisten omistusten piilottelun mahdollistava porsaanreikä jää lakiin – talousvaliokunnan puheenjohtaja Turunen puolustaa esitystä: ”Pidän tätä voittona perussuomalaisille”
  6. Päiväkotien pihoilta puuttuu auringolta suojaavia paikkoja – lasten ulkoilua joudutaan rajoittamaan
  7. Presidentti Niinistö korosti asevelvollisuuden merkitystä veteraanijuhlassa – puhe luettavissa kokonaisuudessaan
  8. Vappuaatto koittaa valkoisena myös Etelä-Suomessa – kolea ja sateinen sää on muuttumassa aurinkoisemmaksi vappupäivänä
  9. Kakan näköinen foliopallo on tämän vapun uutuus – myyjät povaavat suosikkeja myös kävelevistä ja läpikuultavista palloista
  10. UM: Venäjän ulkoministeri Lavrov vierailee Suomessa Soinin kutsusta toukokuussa
  11. Uudenkaupungin autotehdas kuuluu Valmet Automotivelle
  12. Vantaan luottamusmiespaikoista neuvottelee Jukka Hako
  13. Testissä oli vain osa Alkon roseecavoista
  14. RSO:n konsertissa ei soittanut HKO
  15. Nyhtökaurassa on rautaa 6 milligrammaa 100 grammassa
 4. Kaupunki
  1. Kun keppihevosilla ratsastamisesta järjestetään SM-kilpailut, urheiluhalli myydään hetkessä loppuun – pilkattu harrastus nousi suursuosioon
  2. Maalivärillä värjätyt myrkkymausteet tuotiin helsinkiläiseen ruokakauppaan Intiasta – ”Tämä on tehty ehkä ihan tietäen”
  3. Myös Jorvin sairaalan työntekijät kertovat sisäilmaoireista – onko pääkaupunki­seudulla yhtään tervettä sairaalarakennusta, Hus?
  4. Helsingin seurakuntayhtymä valmis lieventämään Lehtisaaren tontinvuokrien korotuksia
  5. Lajittelematta jäi 600 000 postilähetystä – suma voi viivästyttää jakelua pääkaupunki­seudulla
  6. Poliisi nappasi kaksi valepoliisia Itäkeskuksen parkkihallista – vanhuksilta viety jopa tuhansia euroja
  7. Kuolonkolari Sipoossa: ohittamaan lähtenyt mies ajoi päin vastaantulevaa rekkaa
 5. Ulkomaat
  1. Uusi lentotukialus, häivehävittäjiä ja salaisia sukellusveneitä – Kiinasta on tulossa sotavoimien suurvalta
  2. Venezuelan eristys kasvaa – eroaa Amerikan valtioiden järjestöstä, protestit jatkuvat
  3. Ranskan presidenttiehdokas Macronin käynnistä kotikaupungissa tuli painajainen – vastaehdokas Marine Le Pen varasti show’n
  4. Marine Le Penin EU-rahaskandaali paisuu: EU-parlamentti epäilee liki viiden miljoonan euron väärinkäyttöä
  5. Kaksoiselämän luonut saksalaisupseeri esiintyi syyrialaisena pakolaisena ja sai paikan vastaanotto­keskuksesta – Epäillään suunnitelleen iskua
  6. Veitsiä kuljettanut mies pidätettiin Britannian pääministerin virka-asunnon lähistöllä – epäillään terrorismirikoksista
  7. Pentagon avaa uuden tutkinnan Trumpin entisen neuvonantajan Michael Flynnin Venäjän-palkkioista
  8. Guardian: Lukuisat ulkomaiset taistelijat jättäneet Isisin – osan uskotaan pyrkivän Eurooppaan kostaakseen äärijärjestön tappiot
  9. Kommersant: Putin ja Trump tapaavat toukokuussa – Helsinki ollut mukana veikkauksissa
  10. YK:n ihmisoikeuksien asiantuntija tekee historiallisen vierailun Pohjois-Koreaan
  11. Venäläinen sotalaiva törmäsi toiseen alukseen ja upposi Mustallamerellä
  12. Israel iski ohjuksilla Hizbollahin asevarastoon lähellä Damaskosta – Iranin kuljetuskone laskeutui paikkaan hieman aikaisemmin
 6. Talous
  1. Alkuvuoden tuloskausi enteilee suurille yrityksille kohtuullisen valoisia näkymiä – HS esittelee joitakin tuloksista
  2. Björn Wahlroos HS:lle: ”Olemme tosissamme, Nordea todennäköisesti muuttaa Suomeen tai Tanskaan”
  3. Sammon vanhat paperiosakkeet menettivät arvonsa – Noin 280 miljoonaa euroa hävisi kuin mustaan aukkoon
  4. Espoolainen videopeliyhtiö Remedy suunnittelee First North -listautumista
  5. Suomalaisten luottamus talouteen heikkeni – usko silti yhä poikkeuksellisen vahvaa
  6. Työttömyys väheni vuoden takaisesta
  7. Euroopan keskuspankki pitää odotetusti korot ennallaan
 7. Urheilu
  1. Taru Tuukkaselle vihdoin Suomen mestaruus – ”Perheeltäkin tämä on vaatinut paljon”
  2. Spiegel-lehti esitti todisteita sopimuksesta, jolla supertähti Cristiano Ronaldo vaiensi väitteet Las Vegasissa vuonna 2009 tapahtuneesta raiskauksesta
  3. Nelonen luopuu jääkiekkoliigan televisiointi­oikeuksista ensi kauden jälkeen – syynä liian kallis hinta
  4. Leijonien tähtipelaajien kieltäytymiset suututtavat: Juhani Tamminen lyttää Lapin Kansan haastattelussa Patrik Laineen käytöksen
  5. Bottas ja Räikkönen F1-median grillissä uhkaavasta kakkoskuskin asemasta –”En halua sanoa paljon tästä”
  6. Kilpasisko tylytti tiukasti dopingkärystä vapautunutta Maria Šarapovaa: ”Huijari”
  7. Kapteeni Arttu Luttinen ei jatka Helsingin IFK:ssa
  8. Puolustaja Mike Lundin Jokerien tuore hankinta – ”En ole ehkä maailman säihkyvin pelaaja, mutta pystyn pelaamaan tasaisesti isoja minuutteja”
  9. Suomalaislentopalloilijoiden kausi päättyi Venäjällä – ”Oli todella kova paikka hävitä ratkaisupeli kotona heikolla esityksellä”
  10. Leijonat taipui Tšekin-turnauksen avauksessa – ”Hävisimme lukemattoman määrän aloituksia”
  11. Tuloksia, tv-urheilua, rahapelejä
 8. Lasten uutiset
  1. Lasten uutiset testasi kevään uudet jäätelöt – minttusuklaa ja maapähkinävoi maistuivat
  2. Ranskassa valitaan uusi presidentti – jäljellä kaksi ehdokasta
  3. Jätti-ilmapallo, kolikkokohu ja kamerat poliiseille
  4. Tältä maistuvat kevään uutuusjäätelöt – Keppariharrastus tarjoaa jokaiselle jotakin
  5. Uutisvisa: Mitä Suomen poliiseille hankitaan?
  6. Mikä on hauskinta vapussa?
  7. Milloin kevät oikein tulee?
  8. Aapisnitojasta öylättileipuriin
  9. Aku Ankka ja kumppanit: Pätevä puotipuksu
  10. Perhonen voi auttaa muovin hävittämisessä
  11. Vadelma-vaahtokarkkijäätelö
 9. Kulttuuri
  1. Kansallisteatterin johtaja Mika Myllyaho luki illalla Twitteristä ilouutisen: Pienen näyttämön remontti on viimeinkin toteutumassa
  2. Thaimaalaista tosi-tv:tä, drone-lennokkeja, räppivideoita ja taidehistoriaa: Korakrit Arunanondchai on Kiasman syksyn ykköstaidenimi
  3. ”Sori vaan, Malickin Terrence”, kirjoittaa kriitikko: Arvostetun ja palkitun ohjaajan uutuuselokuvaa on huti tähtinäyttelijöistä huolimatta
  4. Haikaraksi itseään luuleva varpunen löytää itsensä sympaattisessa neljän tähden lastenelokuvassa
  5. Koreografi Ohad Naharinista tehty dokumentti on viiden tähden täysosuma, tanssielokuvien aatelia
  6. Jukka Eskola taituroi Marzi Nymanin trumpettikonsertossa, joka on sävelletty hänelle mittatilaustyönä
  7. Omaperäinen Eivør laulaa kuin Kate Bush, kirkkaasti ja täydellisesti
  8. Radion sinfoniaorkesteri antautui barokin vietäväksi – mutta viuhtova kapellimestari olisi saanut jättää enemmän tilaa Bachille
  9. Meriteatterissa yleisö pyydetään lavalle syömään – esityksen lopussa suussa on vastapaistetun silakan maku, iholla nuotiopiirin lämpö ja nenässä meren tuoksu
  10. Disneyn Frozen-elokuva saa jatkoa – Elsa ja Anna palaavat valkokankaille marraskuussa 2019
  11. Hyvinkää saa oman kansanmusiikkitapahtuman: yhtyeet esiintyvät vanhassa vanutehtaassa
  12. Elokuva Madonnasta vireillä, taustalla ylistetty käsikirjoitus – Madonna pitää tekijöitä huijareina
  13. Espanjalainen mestariohjaaja Carlos Saura kesäkuussa Sodankylään
 10. Tiede
  1. Palkittu kirjailija: Robotit ja tekoäly vievät vääjäämättä valkokaulustyöt eikä koulutuskaan enää pelasta keskiluokkaa – Onko ratkaisu perustulo, robottivero vai kapina?
  2. Tupakointi raskausaikana vahingoittaa jopa sukupolvien yli – voi aiheuttaa autismia lapsenlapsilla
  3. Montako ilmapalloa tarvitaan, että nousen ilmaan?
  4. Mikä on maailman kuuluisin bändi?
  5. Mistä voi tietää, minkä värisiä eri dinosaurukset olivat?
  6. Miksi Kuu kiertää Maata?
  7. Komarov yhteydessä maahan syöksynsä loppuun
 11. Mielipide
  1. Kaksipäiväinen äidinkielen ylioppilaskoe on säilytettävä
  2. Tarvitaan uusi, selkeämpi ja lyhyempi äidinkielen koe
  3. Tytöt kirjoittavat laadullisesti paremmin kuin pojat
  4. Opetushallitus suosii ajattelun köyhyyttä
  5. Mitä varakas eläkeläinen tekee isolla osakesalkulla? Perilliset ottavat kuitenkin rahoista kaiken ilon irti
  6. Milloin historiallisista totuuksista on tullut ”mauttomia”?
  7. Huoltajuusriidoissa ei pidä kiukutella – eron jälkeen vanhempien pitää niellä ylpeytensä
  8. Putkiremontin neliöhinnat asettavat asukkaat eriarvoiseen asemaan
  9. Kerrataanpa hieman, miten viljaa puidaan
  10. Pikkulapsivaihe voi häiritä unta vuosien ajan
  11. Sairastuin lapsivuode­psykoosiin
  12. Kyseessä ei ollut sisällissotakaan
  13. Kääntäjien työ kunniaan
  14. Flunssaisena ei saa urheilla
 12. Tänään
  1. Ensimmäiset värilliset tv-uutiset nähtiin Suomessa vapunpäivänä tasan 40 vuotta sitten – ja siitä syntyi kohu
  2. Sata vuotta suomalaista viiniteollisuutta Turussa
  3. Tapahtumia perjantaina 28. huhtikuuta
  4. Jokainen suree omalla tavallaan
  5. Vlogeista, videoista ja tubettamisesta
 13. Radio ja TV
  1. Mainiota tv-journalismia työelämän muuttumisesta.
  2. Amerikkaan kadonneen pojan jäljillä
  3. Perjantain elokuvia
 14. Sarjakuvat
  1. Karlsson
  2. Fingerpori
  3. Harald Hirmuinen
  4. Lassi ja Leevi
  5. Viivi ja Wagner
  6. Wumo
  7. Rip Kirby

Kommentit

  Ei vielä kommentteja. Kirjoita ensimmäinen.

  Näytä lisää
  Luetuimmat
  1. 1

   Maailmanloppu tulee lauantaina, kun mysteeriplaneetta iskeytyy Maahan, selittää amerikka­lainen profeetta – Voiko aurinko­kunnassamme piileskellä tuntematon planeetta?

  2. 2

   Rinta-Nikkolat ostivat kodin pelkkään kuntokartoitukseen luottaen, sitten todellisuus alkoi paljastua – kirpparilla myyty patja paljasti talon karmean kunnon

  3. 3

   ”Hän on se, jonka silmät ovat täynnä iloa” – Viisivuotias Lucas Räisänen on vakavasti sairas, ja nyt viranomaiset pohtivat, saako hän jopa miljoonia maksavan lääkkeen

  4. 4

   Stockmann joutuu myymään omaisuuttaan hinnalla millä hyvänsä selvitäkseen veloistaan – HS selvitti, miten tavaratalojätti romahti

  5. 5

   Vihreiden nousukiito hiipui: puolue putosi HS-gallupissa kolmanneksi – perussuomalaisten kannatus jatkaa kasvuaan

  6. 6

   Huippulääkäri Sakari Orava kertoo meheviä tarinoita urheilutähtien maailmasta: Beckhamit popsivat pizzaa, toiset huusivat mamma miaa ja suihkuhuone vilisi torakoita

  7. 7

   Nuori lääketieteen nero Helsingin Tammisalosta keksi aivoporan – pääsi huippukirurgin ryhmään heti opintojen alussa

  8. 8

   Meidän kaikkien kannattaisi seurata reissuillamme tarkemmin, mitä riksakuskit älypuhelimillaan tekevät

  9. 9

   Helsinki aikoo vaikeuttaa Tuusulanväylän ruuhkasumpussa autoilua entisestään – ”Kauhealta se kuulostaa”

  10. 10

   John McCain on jälleen kaatamassa republikaanien esityksen terveyden­huolto­uudistuksesta: ”En voi hyvällä omallatunnolla äänestää tätä”

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Maailmanloppu tulee lauantaina, kun mysteeriplaneetta iskeytyy Maahan, selittää amerikka­lainen profeetta – Voiko aurinko­kunnassamme piileskellä tuntematon planeetta?

  2. 2

   Nuori lääketieteen nero Helsingin Tammisalosta keksi aivoporan – pääsi huippukirurgin ryhmään heti opintojen alussa

  3. 3

   Kaksi nuorta miestä asteli portaille, keskusteli hetken ja löi sitten itseään puukolla vatsaan, kertoo Eduskunnan turvallisuusjohtaja

  4. 4

   Kymmenet papit julistavat kasvoillaan vihkivänsä homoja, lesboja ja muunsukupuolisia, Helsingistä mukana kokonainen seurakunta – ”Tämä on eräänlainen kaapistatulo”

  5. 5

   Stockmann joutuu myymään omaisuuttaan hinnalla millä hyvänsä selvitäkseen veloistaan – HS selvitti, miten tavaratalojätti romahti

  6. 6

   Pohjoiskorealaisella riisipellolla seisoo suomalaisten veronmaksajien kustantama paperitehdas – Näin Kimien diktatuuri vedätti Suomelta kymmeniä miljoonia euroja

  7. 7

   ”Hän on se, jonka silmät ovat täynnä iloa” – Viisivuotias Lucas Räisänen on vakavasti sairas, ja nyt viranomaiset pohtivat, saako hän jopa miljoonia maksavan lääkkeen

  8. 8

   ”Enkelihoito voi johtaa ojasta allikkoon” – Yhä useampi haluaa hoitaa mieltään, mutta epämääräiset pikaterapiat harmittavat psykologeja

  9. 9

   Vihreiden nousukiito hiipui: puolue putosi HS-gallupissa kolmanneksi – perussuomalaisten kannatus jatkaa kasvuaan

  10. 10

   Facebookin isoin suomenkielinen feminismiryhmä kielsi islam- ja muslimiaiheiset keskustelut – Nyt ryhmän perustajat kertovat, miksi

  11. Näytä lisää
  1. 1

   Yksinkertaiset aivoharjoitukset mullistivat lasten käytöksen – arvosanat nousivat, keskittyminen helpottui ja nukkuminen parani

  2. 2

   Päiväkoti irtisanoi lapsen Lauttasaaressa

  3. 3

   Helsingin poliisin raiskaustilastoissa toistuu tuttu tarina – HS:n kokoama kartta näyttää, mihin kaupunginosiin raiskaukset keskittyvät

  4. 4

   Jos olet ollut lapsi 1990-luvulla, syönyt, leikkinyt, pukeutunut, käynyt koulua tai viettänyt synttäreitä, teit näitä asioita

  5. 5

   Bussikaaos jatkuu myös iltapäivällä pääkaupunki­seudulla – Nobinan lakko vaikuttaa 200 000 ihmisen liikkumiseen

  6. 6

   Mies kaatoi pastakattilan lattialle Punavuoressa – alkoi riita, jonka seurauksena taloyhtiö vaatii mieheltä 30 000 euron korvauksia

  7. 7

   Tässäkö Helsingin seudun kammotuin työpaikka? Palkka 7 500 euroa kuussa, mutta hakijoita ei näy

  8. 8

   Maailmanloppu tulee lauantaina, kun mysteeriplaneetta iskeytyy Maahan, selittää amerikka­lainen profeetta – Voiko aurinko­kunnassamme piileskellä tuntematon planeetta?

  9. 9

   Nuori lääketieteen nero Helsingin Tammisalosta keksi aivoporan – pääsi huippukirurgin ryhmään heti opintojen alussa

  10. 10

   Olen ollut alle kaksi viikkoa työttömänä, mutta työnhakuni lakkasi jo – te-palvelun kikkailu tekee työttömäksi ilmoittautumisesta sietämättömän vaikeaa

  11. Näytä lisää