Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Väyrysestä virallisesti keskustan presidenttiehdokas

Politiikka
 
Heikki Kotilainen / HS
Paavo Väyrynen valittiin virallisesti keskustapuolueen presidenttiehdokkaaksi ylimääräisessä puoluekokouksessa Helsingin Jäähallissa. Paavo ja Vuokko Väyrynen kukitettiin, puoluesihteeri Timo Laaninen (vas) ja puh.joht. Mari Kiviniemi taputtavat.
Paavo Väyrynen valittiin virallisesti keskustapuolueen presidenttiehdokkaaksi ylimääräisessä puoluekokouksessa Helsingin Jäähallissa. Paavo ja Vuokko Väyrynen kukitettiin, puoluesihteeri Timo Laaninen (vas) ja puh.joht. Mari Kiviniemi taputtavat. Kuva: Heikki Kotilainen / HS

Keskustan kunniapuheenjohtaja, valtiotiteteen tohtori Paavo Väyrynen, 63, nimitettiin iltapäivällä virallisesti puolueen presidenttiehdokkaaksi. Helsingin jäähalliin kokoontuneella puoluekokousväellä ei ollut muuta vaihtoehtoakaan, sillä Väyrynen oli ainoa ehdokas.

Keskusta haki koko kesän Väyryselle haastajaa, jotta asiasta olisi voitu järjestää jäsenäänestys. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Väyrynen aloitti vaalikampanjansa jo keväällä ja on siitä lähtien kiertänyt Suomea.

Väyrynen on EU-kriittinen ehdokas, joka ajaa omaa valuuttaa Suomeen euron riunnalle. Hänen mielestään Suomen olisi irrottauduttava euroaluuesta.

Väyrynen sanoo erottautuvansa toisesta EU-kriittisestä ehdokkaasta, Timo Soinista (ps) sillä, että ”Soini on populisti, joka ei ole esittänyt vaihtoehtoja.”

Flash toistinta ei löytynyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat