Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaiset närkästyivät Halosen rasismikommentista

Politiikka
 
STT

Presidentti Tarja Halosen kommentti perussuomalaisten äänestämisestä ja rasismista närkästyttää perussuomalaisia.

Halonen sanoi Helsingin Sanomien haastattelussa sunnuntaina, että "ihmiset, jotka tunnistavat itsessään rasismia, ovat päätyneet äänestämään perussuomalaisia".

Presidentin kommentti liittyi HS:n teettämään rasismikyselyyn, jonka mukaan perussuomalaisia eduskuntavaaleissa äänestäneet tunnistivat itsessään rasismia kaksi kertaa useammin kuin suomalaiset keskimäärin.

Puolueen puheenjohtaja Timo Soini kuittasi verkkosivuillaan jo lauantaina kyselyn tarkoitushakuiseksi. Kansanedustaja Jussi Halla-aho sanoi sunnuntaina Suomenmaa-lehdelle, että Haloselta on totuttu kuulemaan tämänkaltaisia lausuntoja ennenkin.

"Voidaan kysyä, että ne jotka tunnistavat itsessään vanhaa DDR:n ystävää, ovat varmaan äänestäneet Tarja Halosta. En pysty ottamaan tuollaiseen mitään muuta kantaa. Halosen kommentti on täysin arvoton, ei se ansaitse enempää kommentointia", Halla-aho sanoo.

Toinen perussuomalaisten kansanedustaja Reijo Tossavainen kirjoitti blogissaan Halosen ja Helsingin Sanomien pilanneen hänen isänpäivänsä ja syntymäpäivänsä.

"Kysyn, että voiko juuri leimaavampaa ilmaisua käyttää. Mielestäni tuollainen arvio tasavallan presidentiltä on erittäin sopimaton", Tossavainen paheksui.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat