Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle: Ansiosidonnaiseen suunnitellaan tiukennuksia

Politiikka
 
STT

Työmarkkinajärjestöt suunnittelevat ansiosidonnaisen työttömyysturvan uudistamista, kertoi SAK:n Lauri Lyly Ylen aamu-tv:n haastattelussa. Hänen mukaansa ansiosidonnaisen työttömyysturvan kesto voisi vaihdella työnhakijan aktiivisuuden mukaan.

Työmarkkinajärjestöt neuvottelevat parhaillaan keinoista, joilla työuria voisi pidentää ja työn tarjontaa lisätä. Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) on pyytänyt työmarkkinajärjestöiltä esityksiä ennen torstaista kehysriihtä.

"Pöydällä on sellainen vaihtoehto, että sellaiset henkilöt, jotka ottavat aktiivisesti työttömyysturvan tukitoimia ja työllistämistoimia itselleen, saisivat paremman tilanteen, mutta ne jotka eivät ole näihin aktiivitoimiin lähdössä, niin heidän turvansa lyheninsi", sanoi Lyly.

Ylen uutiset kertoi eilen, että työmarkkinajärjestöt eivät ole esittämässä eläkeiän nostoa hallituksen torstaiselle kehysriihelle.

"Vanhuuseläkkeen alaikärajan korotus on pois laskuista. Sitä ei tehdä nyt", sanoi Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n puheenjohtaja Mikko Mäenpää Ylelle.

Lyly oli aamu-tv:ssä samaa mieltä. Sen sijaan varhaiseläkkeeseen ja osa-aikaeläkkeeseen saatetaan hänen mukaansa tehdä muutoksia.

Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder ei halunnut maanantaina kommentoida, mitä eläkeiästä on neuvotteluissa sovittu. Hänen mukaansa kokonaisuus on yhä auki.

"Neuvottelut ovat edenneet rakentavassa hengessä, mutta mitään ratkaisua ei ole tehty suuntaan tai toiseen. Tämä menee ihan loppumetreille", Fjäder sanoi STT:lle illalla.

Keskusjärjestöjen neuvottelut jatkuvat tiistaina iltapäivällä. Takaraja sovun löytymiselle on keskiviikko.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat