Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Silminnäkijä: Katainen ja Stubb kiilasivat Robin-fanien ohi nimikirjoitusjonossa

Politiikka
 

Pääministeri  Jyrki Kataisen (kok) ja Eurooppa- ja ulkomaakauppaministeri Alexander Stubbin (kok) vierailu pop-tähti Robinin konserttiin päättyi sunnuntaina monen Robin-fanin mielipahaan.

Noin kolmisenkymmentä nuorta odotti Robinia konsertin jälkeen esiintymislavalle johtavalla ovella, paikalla ollut perheenäiti kertoo HS:lle. Joukossa olivat myös Katainen ja Stubb, joiden seurassa oli silminnäkijän mukaan myös lapsia.

”Sitten järkkäri tuli sanomaan, että Robin ei tulekaan, koska hänellä on sovittu tapaaminen”, hän kertoo.

”Samalla ovenavauksella Alex ja Jyrki menivät backstagelle. Minun mielestäni oli ikävää kun näin niiden nuorten tyttöjen ilmeet. Nuoret työt olivat kertomansa mukaan odottaneet Robinin tapaamista kolme, neljä tuntia”, hän sanoo.

Stubb lisäsi tapaamisesta sunnuntaina kuvan mikroblogipalvelu Twitteriin. Kuvassa hän poseeraa kaulakkain Robinin ja Kataisen kanssa. 

Pääministeri Kataisen avustaja Juha Kirstilä ei halua kommentoida tapausta, koska ei sanojensa mukaan tiedä siitä sen enempää.

”Sinänsä on tietysti ikävää jos jotkut ovat pahoittaneet mielensä”, hän sanoo.

Silminnäkijän mukaan Robinille ei voi olla vihainen.

”Hän tekee mitä aikuiset sanoo. On myös ymmärrettävää, että päättävässä asemassa olevat ihmiset tapaavat muita ihmisiä viran puolesta. Pointti on, että lapset viedään Robinin nimmarijakeluun vapaa-ajalla. Oliko se syynä, että Robin ei tullut nuorten pariin”, perheenäiti kysyy.

Hän muistuttaa, että Katainen ja Stubb ovat esiintyneet tasa-arvon ja lasten tasapuolisen kohtelun puolestapuhujina eri yhteyksissä.

”Silloin olisi tärkeätä että toimitaan kuten puhutaan”, nainen sanoo.

Robinin managerin Hannu Sormusen mukaan Kataiselle ja Stubbille oli etukäteen järjestetty tilaisuus kohdata Robin. Hän kertoo, että tällaisiin meet&greet-tilaisuuksiin osallistuvat erilaisten kilpailujen voittajat sekä muut Robin-fanit.

”Sunnuntain keikan jälkeen meillä oli hyvin monta tällaista tilaisuutta, joissa fanit pääsevät tapaamaan Robinia. Yhdessä tilaisuudessa ministerit olivat mukana tervehtimässä Robinia”, Sormunen sanoo.

Hän muistuttaa, että laulajatähti on 14-vuotias koulupoika, jonka työtaakkaa pyritään rajoittamaan.

”Mutta ymmärrän täysin tilanteen. Suurin osa Robinin faneista on hyvin nuoria. Perheellisillä oli varmaan hankalaa jäädä odottamaan hyvin pitkiksi ajoiksi.”

”Pahoittelen tätä ja samaan aikaan toivon että erityisesti aikuiset ymmärtäisivät, että Robinin ei voi olettaa tekevän samanlaista työmäärää kuin aikuisten.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat