Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten vaalitoimisto joutui taas ilkivallan kohteeksi

Politiikka
 
Mika Ranta / HS
Perussuomalaisten vaalitoimistoa Hämeentiellä töhrittiin uudenvuodenyönä. Vanerit asennettiin, koska toimiston ikkuna on rikottu kahdesti.
Perussuomalaisten vaalitoimistoa Hämeentiellä töhrittiin uudenvuodenyönä. Vanerit asennettiin, koska toimiston ikkuna on rikottu kahdesti. Kuva: Mika Ranta / HS

Perussuomalaisten vaalitoimisto Vallilassa on joutunut jälleen ilkivallan kohteeksi. Yön aikana toimistoa on töhritty ulkopuolelta, kertoi Kallion seudun perussuomalaisten puheenjohtaja Juha-Pekka Kangas.

"Julisteita on revitty pois ja spreijattu teksti "Fuck PS" sekä anarkistilogo", kertoi Kangas.

Vaalitoimiston väki on tehnyt tapauksesta ilmoituksen poliisille.

Kankaan mukaan kyseessä on kolmas kerta, kun Hämeentiellä sijaitsevaan toimistoon hyökätään. Edellisillä kerroilla toimistosta rikottiin ikkuna. Tämän jälkeen puolueväki asennutti ikkunan eteen vanerilevyn, jotta sitä ei enää voisi hajottaa. "Ikkunalasi maksaa kumminkin 1600 euroa. Nyt ollaan siellä omassa kopissa vanerin takana", Kangas sanoi.

Perussuomalaisten puoluetoimiston Matti Putkonen sanoo pitävänsä tekoa "raukkamaisena".

"Teko osoittaa, että suomalaisessa demokratiassa on iso vaje, kun yhden puolueen toimintaa jatkuvasti häiritään. Tämä on asia, joka ei länsimaiseen demokratiaan kuulu", Putkonen sanoi.

"Kohta on vaalit tulossa, silloin voi vaikuttaa. Raukkamaista toimia yön hämärissä."

Myös Sörnäisten vankilan muuriin on ilmestynyt viime yön aikana anarkistimerkkejä.

Anarkistien Takku.net-verkkosivustolla kerrottiin, että merkit maalattiin muuriin marssilla, jolla oli tarkoitus osoittaa tukea vangituille vankiloissa ja säilöönottokeskuksissa.

Sivustolla julkaistun tiedotteen mukaan anarkistit järjestivät uudenvuodenyönä kaksi mielenosoitusta. "Helsingissä joukko ihmisiä kokoontui Pasilan Rauhanaseman edustalla. Rauhanasemalta lähti kaksi mielenosoitusta eri suuntiin, Metsälän säilöönottokeskukselle ja Sörnäisten vankilalle", viestissä kerrotaan.

Mika Ranta / HS
Myös Sörnäisten vankilan muuriin töhrittiin anarkistimerkki uudenvuodenyönä.
Myös Sörnäisten vankilan muuriin töhrittiin anarkistimerkki uudenvuodenyönä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat