Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jussi Halla-aholta kovaa kritiikkiä puolueelle: Tynkkysen erottaminen näyttää pahalta

Politiikka
 
Juhani Niiranen / HS
Jussi Halla-ahon mielestä kritiikkiä esittävien puolueen jäsenten erottaminen puolueesta aiheuttaa ongelmia.
Jussi Halla-ahon mielestä kritiikkiä esittävien puolueen jäsenten erottaminen puolueesta aiheuttaa ongelmia. Kuva: Juhani Niiranen / HS

Perussuomalaisten euroedustaja Jussi Halla-aho kommentoi maanantaisessa Facebook-päivityksessään perussuomalaisten puoluehallituksen päätöstä erottaa puolueen kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sääntörikkomukseen vedoten.

Halla-ahon mukaan tärkeää olisi ottaa huomioon, miltä asiat näyttävät.

”Ottamatta nyt sen enempää kantaa näytelmän osapuoliin muistelen puoluejohtajamme eri yhteyksissä teroittaneen, että sillä on väliä, miltä asiat näyttävät”, hän kirjoittaa.

”Nyt näyttää siltä, että puolueen kolmas varapuheenjohtaja on potkittu mäkeen siksi, että hän on arvostellut puolueen toimintaa hallituksessa”, Halla-aho jatkaa.

Hänen mukaansa on aina ongelmallista, kun puolueesta, jossa on ”katto korkealla ja seinät leveällä” erotetaan sitä arvostelleita ”olemattomiin lakipykäliin vetoamalla”.

”Erityisen ongelmallista se on, jos huomattavan suuri osa puolueen kannattajista ja toimijoista katsoo kritiikin itsessään olevan perusteltua ja perustuvan puolueen keskeisiin ohjelmakohtiin ja arvoihin”, Halla-aho kirjoittaa päivityksessään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat