Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten kansanedustaja Turunen: En uhkaillut Yleä

Politiikka
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Kaj Turunen
Kaj Turunen Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Kansanedustaja Kaj Turusen (ps) twiitti torstai-iltana Ylen A-Talkin jälkeen kiihdytti sosiaalisessa mediassa. Turunen lähetti viestin, jossa hän sanoi ”Ylen hyökkäyksen perussuomalaisia vastaan tulevan vielä Ylelle vastaan”.

Turusen ärtymys johtui siitä, että A-Talkissa puhuttiin pitkään perussuomalaisten sisäisistä asioista. Se oli selvästi liikaa myös studiossa olleille eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terholle ja puoluetoimiston työntekijä Matti Putkoselle. Putkonen poistui keskustelusta hetkiseksi, omien sanojensa mukaan selkäkipujen vuoksi.

Twitterissä moni ihmetteli, uhkailiko Turunen twiitissään Yleisradiota.

Aamulla Turunen täydensi viestiään, että hän tarkoitti Ylen joutuvan kokemaan hyökkäyksen ”katsojaluvuissaan.”

Kaj Turunen, mitä tarkoitatte, että Yle hyökkäsi perussuomalaisia vastaan?

”En oikeastaan tarkoita mitään, mutta ihmeellistä on nostaa perussuomalaiset tikun nokkaan. Muutama viikko on mennyt näin, että vähintään kolme kertaa viikossa on ohjelmaa puolueen ulkoisesta ja sisäisestä tilanteesta. Tämä saa huvittavia piirteitä.”

Aamun twiitissään Turunen lohkaisee vielä, että puolue voisi lopettaa omat jäsentiedotteensa, jos Yle jatkaa samaa vauhtia.

Oliko keskustelu A-Talkissa asiatonta?

”Keskustelu ei koskaan ole asiatonta, mutta sosiaalinen media on semmoinen tulkinnanvarainen. Siellä ruvetaan tekemään johtopäätöksiä, ja se jää elämään omaa elämäänsä.”

Uhkailitko Yleä?

”Miten minä voisin uhkailla Yleä? Mutta miten paljon oikeasti kansalaisia jaksaa kiinnostaa perussuomalaisten sisäiset asiat ja millä aikajänteellä?”

”Yle niin kuin muutkin tekee ohjelmaa niin kuin haluaa ohjelmaa. En missään tapauksessa uhkaile, mutta olen huolissani Ylen katsojaluvuista, jos monta viikkoa mennään näin.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat