Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juha Sipilä blogissaan: ”Äärettömän syvä kiitokseni Soinille ja Stubbille”

Politiikka
 
Helsingin Sanomat

Pääministeri Juha Sipilä (kesk) julkaisi aamulla blogi-kirjoituksen otsikolla: Historiallisen sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen askelmerkit on nyt paalutettu.

Sipilä kirjoittaa, että kysymyksessä on vuosikymmeniä eteenpäin katsova ja jokaisen suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut turvaava uudistus.

”Tämän tehtävän edessä minun on oltava varma siitä, että nyt tehdyt linjaukset johtavat myös toimeenpanoon ja uudistus on valmis sovitussa aikataulussa. Nyt tämä vaihe on valmis. Sovitut askelmerkit antavat erinomaisen pohjan uudistuksen lainsäädännölliselle valmistelulle”, Sipilä kirjoittaa.

Sipilän mukaan nyt on mitattu, että hallituksella on kova tahto saada Suomen suunta muuttumaan. Sipilä jakaakin kiitoksia joka suuntaan hallituksen sisällä:

”Äärettömän syvä kiitokseni ja arvostukseni osoitus ulkoministeri Soinille ja valtiovarainmisteri Stubbille ja heidän joukkueilleen. Teitte työtä monimutkaisen ja

vaikean kokonaisuuden eteen upeasti ja ratkaisuhakuisesti. Kiitän myös kunkin puolueen vastuuministereitä, omaa joukkuettani sekä uupumattomasti asiaa valmistelleita virkamiehiä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat