Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Postin tukilakot laajenevat kauppoihin

Politiikka
 

Palvelualojen ammattiliitto Pam kehottaa kaikkia kaupan alalla työskenteleviä lopettamaan Postin toimintoihin liittyvien töiden tekemisen asiamiesposteissa 2.–4. joulukuuta.

Pamin puheenjohtaja Ann Selin sanoo, että Posti- ja logistiikka-alan Unioni Pau:n neuvottelujen tukeminen ”välttämätöntä”.

”Emme voi hyväksyä työnantajien tapaa, jolla he ovat toimineet työehtosopimusneuvotteluissa. Työnantajat ovat halunneet viedä Postin työehdot ja sopimisen sellaiselle tasolle, joka voisi levitä muillekin aloille”, sanoo Selin Pamin torstaina lähettämässä tiedotteessa. ”Olemme valmiina laajentamaan toimiamme, jos työnantajat jatkavat neuvotteluissa työehtojen polkemisen linjalla”, Selin sanoo.

Postin työehtoriitaa neuvotellaan tänään valtakunnansovittelijan johdolla. Laajat tukilakot alkavat ensi viikon alussa, jos sopua ei löydy.

Pamin lähettämän tiedotteen mukaan kehotus lopettaa Postin toimintojen käsittely kaupan alan asiamiesposteissa näkyy toimintojen hidastumisena ja joidenkin toimipisteiden sulkeutumisena.

Toimenpiteet eivät koske hätätyötä eivätkä tehtäviä, joissa ne vaarantaisivat yhteiskunnalle elintärkeitä toimintoja tai aiheuttaisivat yleiselle edulle huomattavaa vahinkoa. Tukitoimi ei myöskään kohdistu voimassa olevaan työehtosopimukseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat