Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puolustusministeri Jussi Niinistö HSTV:n lähetyksessä juuri nyt: Koska lähetämme joukkoja Ruotsin avuksi?

Politiikka
 
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) vierailee tänään perjantaina kello 14.30 HSTV:n Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Jussi Nukari / Lehtikuva
Puolustusministeri Jussi Niinistö
Puolustusministeri Jussi Niinistö

Tilanne turvallisuus- ja puolustuspolitiikan suhteen on harvinaisen kuuma.

Syyrian kriisi odottaa ratkaisemistaan. Venäjä on ottanut aktiivisen roolin ja pommittaa Syyriassa, ja Turkki jo ampui venäläiskoneen alas – mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella.

Terroristit iskivät Pariisiin ja Ranska pyysi apua. Suomessa on väitelty, onko Ranskalle annettava apu sotilaallista vai jotain muuta. Jussi Niinistö on tapahtumien jälkeen kiirehtinyt muutoksia Suomen puolustusvoimalakiin. Mikä siis muuttuu? Koska autamme vaikkapa Ruotsia sotilaallisesti?

Ukraina on melkein unohtunut julkisesta keskustelusta, mutta sielläkin käytetään aseita lähes päivittäin. Suomi joutui pidentämään läsnäoloaan Afganistanissa.

Suomen on toimittava jatkossa enemmän ja useammissa paikoissa – miten tämä onnistuu, kun samaan aikaan hallitus säästää kriisinhallintarahoista.

Maailmalla tapahtuu, mutta Suomessa Niinistö on pitänyt meteliä metsästäjien ja urheiluampujien puolesta. Puolustusministeri vastustaa komission aikeita rajoittaa puoliautomaattiaseita. Studio Kulmapöytä kysyy ministeriltä, miksi ihmeessä suomalaisen pitää saada ampua metsässä puoliautomaatilla?

Lisäksi suoraan lähetykseen otetaan yleisökysymyksiä. Niitä voi kohdistaa Twitterissä ennen lähetystä merkinnällä @piiaelonen

Niinistöä haastattelevat HS:n Juhani Saarinen ja Piia Elonen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat