Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Zyskowicz hermostui opposition Stubb-kovistelusta: Mopo lähti käsistä

”Yhden ministerin pitkitetty julkinen hakkaaminen on lähinnä vauhtisokeutta.”

Politiikka
 
Markku Ulander / Lehtikuva
Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz.
Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Kokoomuksen pitkäaikainen kansanedustaja Ben Zyskowicz puolustaa voimakkaasti puolueensa puheenjohtajaa, valtiovarainministeri Alexander Stubbia ja ryöpyttää oppositiota. Zyskowicz hermostui kolmen oppositiopuolueen aikeista tehdä välikysymys Stubbin virheellisistä lausunnoista.

HS kertoi tänään, että Sdp:n, vihreiden ja vasemmistoliiton eduskuntaryhmät päättävät mahdollisesta välikysymyksestä torstaina ryhmäkokouksissaan.

Zyskowicz toteaa tiedotteessaan, että Stubb teki hallintarekisterilausunnossaan kiistattoman virheen.

”Tätä hän on useamman kerran pyytänyt julkisesti anteeksi. Lisäksi hän tulee selvittämään asiaa vielä kerran torstaina eduskunnan edessä. Tämä ei näköjään oppositiolle riitä. He kertovat harkitsevansa välikysymystä. Tämä osoittaa, että oppositiolla on tässä asiassa lähtenyt mopo käsistä”, Zyskowicz toteaa.

Konkarikansanedustaja piikittelee erityisesti vihreitä ja demareita.

”Vihreät ovat tunnetusti meitä muita ihmisiä parempia ja hyveellisempiä ihmisiä, ja he ovatkin heittäneet ensimmäisen kiven. He eivät itse tee lainkaan virheitä.”

Zyskowiczin mukaan syksyn selvin valhe ja väärä tieto eduskunnassa on vihreiden toistuva virheellinen väite siitä, että he pystyisivät kilometrikorvauksista nipistämällä korvaamaan 140 miljoonaa euroa koulutukseen ensi vuodelle ehdotetuista säästöistä.

”Milloin puheenjohtaja Ville Niinistö aikoo pyytää tätä vihreää valhetta ja täyttä humpuukia anteeksi”, Zyskowicz tivaa.

Demarit taas ovat tuoneet keskusteluun ministerin muka antamina väärinä tietoina puheenvuoroja, jotka kuuluvat normaalin poliittisen väittelyn piiriin, Zyskowicz lisää.

Zyskowicz ehdottaa palaamista normaaliin päiväjärjestykseen.

”Asioista väitteleminen ja kiistanalaisetkin poliittiset puheet ovat normaalia eduskunnan arkea, mutta yhden ministerin pitkitetty julkinen hakkaaminen on lähinnä vauhtisokeutta”, hän toteaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat